Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început: „Majoritatea vânzătorilor aveau o părere destul de proastă despre...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început. În urmă cu doi ani, vedeta a luat decizia de părăsi România și a început o nouă viață în Marea Britanie. Acum, aceasta a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie și despre ocupația pe care o are acum. Bruneta a susținut că acomodarea nu a fost tocmai ușoară, mai ales că le duce dorul părinților.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început. În urmă cu aproximativ doi ani, Rocsana Marcu a luat decizia de a renunța la cariera în televiziune și s-a mutat în Marea Britanie. Acolo, vedeta și-a construit o nouă viață și activează într-un domeniu cu totul diferit. Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că nu i-a fost frică de schimbare și, chiar dacă își iubește țara natală, vrea să le ofere copiilor ei un viitor mai bun. În prezent, aceasta are două job-uri, iar în timpul liber care îi rămâne organizează evenimente și cântă.

rocsana-1rocsana-1

Ce afacere a dezvoltat Rocsana Marcu în Londra și ce obstacole a întâmpinat la început. Deși era împlinită pe plan profesional, vedeta a ales să se mute din România. La acea vreme, artista se afla în discuții pentru un nou proiect în televiziune și avea o afacere profitabilă.

Citește și: Ce nu ar accepta Rocsana Marcu niciodată unui potențial iubit:”Să nu fie genul de bărbat…”

Citește și: Cum arată casa în care Rocsana Marcu locuiește cu chirie în Anglia:”Fetița mea a găsit locul”

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali:„Zece copii îmi doresc'

Citește și: Gabriela Prisăcariu, clipe grele după ce fiul ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor:„Îl vedeam cum suferă și nu puteam să fac nimic'

Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început

Rocsana Marcu este agent imobiliar, dar mai are și o afacere prin care recrutează forță de muncă în domeniul medical. Mai mult, în weekenduri, aceasta organizează evenimente pentru românii din Londra.

„În timpul săptămânii sunt agent imobiliar și mai am o slujbă în domeniul recrutării, pentru că eu am avut firma de recrutare filipineze în România. Am două fete care lucrează pentru mine, recrutez forță de muncă în continuare în domeniul medical. M-am axat pe medici și asistente medicale, acum recrutez și din România și asta chiar nu am mai spus-o până acum. De asemenea, recrutez studenți pentru universitățile din Anglia, cele mari. Am o viață plină, agitată și iubesc ceea ce fac. (…)

Cânt în continuare pentru că în weekenduri organizez evenimente pentru români, am câteva locații, iar în afară de evenimente merg pe unde am petreceri, nunți, botezuri sau petreceri de firmă. Le organizez și mai fac un program de o ora de cântat', a susținut aceasta potrivit fanatik.ro.

Cu ce probleme s-a confruntat Rocsana Marcu în Londra

Aflată la început de drum, într-o țară nouă, Rocsana Marcu a întâmpinat și o serie de probleme. Inițial, din cauza naționalității sale, majoritatea oamenilor cu care lucra erau sceptici și nu avea încredere în ea. Ulterior, aceasta și-a demonstrat aptitudinile și a câștigat încrederea acestora.

„Am făcut toate cursurile ca să devin agent, am dat toate examenele, le-am luat pe toate cu brio. Dar practica m-a ajutat. Mi s-a părut foarte greu la început, pentru că majoritatea vânzătorilor aveau o părere destul de proastă despre nația noastră, din păcate, și cam toți te întreabă de la început de unde ești. Chiar dacă susțin că nu-s rasiști, cam sunt. A trebuit să demonstrez că sunt bună în ce fac. Toți cei care mi-ai dat casele spre vânzare mi-au lăsat și cheile, au avut încredere în mine totală', a adăugat aceasta.

De ce s-a mutat Rocsana Marcu din România

Rocsana Marcu a mărturisit că s-a mutat în Marea Britanie la insistențele fiicei sale, care își dorea să studieze acolo. În afară de acest lucru, fosta vedetă de la Antena Stars a recunoscut că nu avea niciun motiv să se mute din șară.

„Mi-a fost foate greu, pentru că eu am plecat în pandemie și discutam cu anumite persoane să începem un proiect nou în tv, eram fericită în perioada aceea chiar dacă nu mai aveam așa de multe spectacole, îmi mergea bine din punct de vedere profesional.

Mai aveam o afacere în țară, făceam mai multe lucruri, nu aveam  niciun motiv să plec. Dar fata mea cea mare a insistat să plecăm, ea își dorea foarte mult să studieze în Londra. Cea mică avea mulți prieteni în țară și nu prea dorea. Dar amândouă au decis să ne mutăm în Londra', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton