Ce afaceri are Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent: „Intenționez să fiu producător muzical” / Artistul este într-o relație

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Țuțu este câștigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent', difuzat în anul 2011. Artistul a căștigat titlul de cel mai talentat concurent, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro. În ultimii ani, Adrian Țuțu s-a concentrat pe muzică, însă și-a dezvoltat și alte afaceri, despre care a vorbit recent. Iată ce spune câștigătorul show-ului de talente despre schimbările din viața lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primul sezon al emisiunii „Românii au talent' a fost difuzat în urmă cu 12 ani și a fost câștigat de Adrian Țuțu. Concurentul a reușit să impresioneze juriul și telespectatorii cu vocea sa, apoi s-a lansat în muzică și a compus mai multe piese. La acea vreme, Adrian Țuțu avea numai 19 ani și a recunoscut că show-ul de la ProTV a constituit o adevărată rampă de lansare pentru el.

ad11ad11

După o perioadă în care a locuit în București, Adrian Țuțu s-a întors în orașul natal, Focșani, acolo unde a stat aproximativ doi ani. Acum, câștigătorul de la „Românii au talent' se află din nou în Capitală și a vorbit, pe larg, despre planurile de viitor pe care le are, mai ales că și-a înființat propriul studio muzical.

Citește și: Ce face și cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au talent. Avea doar 19 ani când a primit premiul de 120.000 de euro!

Citește și: Cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. Ce a ajuns să muncească după ce a cheltuit premiul de 120.000 de euro

Citește și: „Ne-am rostogolit de trei ori. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit”. Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto / În ce stare se află acum

Citește și: Cine este Albert Gugulan, finalist Românii au Talent 2023. Provine dintr-o familie de artiști

Ce afaceri are Adrian Țuțu

Adrian Țuțu recunoaște că o duce excelent pe plan profesional, mai ales că și-a dezvoltat câteva mici afaceri. Artistul are propriul studio de muzică, un alt studio foto-video, dar și o firmă de design interior, după cum el însuți a mărturisit. Câștigătorul de la „Românii au talnet' visează să devină producător muzical și spune că are o serie de piese noi pe care urmează să le lanseze.

„Pe plan profesional am reușit să construiesc propriul studio, Mycrewmusic, unde intenționez să fiu producător muzical pentru mai mulți artiști din industrie; tot aici am ridicat și un studio foto-video pentru marketing online, lucrez la ceva material, pregătesc niște videoclipuri, pe lângă am dezvoltat și o firmă de personalizat și de design interior, tricouri, căni, tablori, canvas, cărți de vizită etc., alături de cel mai bun prieten din copilărie BEST ÎN TOWN.

Am luat o mică pauză din online o perioadă, ca să le pot face pe toate așa cum îmi doream, dar în perioada asta am lucrat la foarte multe piese, pentru că fără muzică nu pot să stau și chiar dacă platformele de muzică se mișcă mai greu, o să vin cu niște lansări frumoase!', a declarat Adrian Țuțu pentru Libertatea.

Adrian Țuțu este într-o relație

Pe plan personal, Adrian Țuțu este într-o relație, însă nu a dezvăluit prea multe detalii despre actuala lui parteneră. Chiar și așa, artistul a ținut să precizeze că este iubit și împlinit.

„Și pe plan personal am luat multe decizii radicale, pot să spun că m-am așezat, lucru care m-a ajutat foarte mult să mă concentrez mai bine asupra lucrurilor pe care vreau să le fac! Este altceva când ești iubit și fericit pe plan personal, cel profesional merge mult mai bine!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton