Ce afacere secretă are Culiță Sterp. Câștigă o sumă fabuloasă

.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la momentul actual. Pe lângă cariera de succes în muzică, artistul a mai participat la emisiunea Survivor România, care i-a adus un număr și mai mare de fani. Însă, pe lângă toate acestea, cântărețul mai are o afacere. Despre ce este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Este îndrăgit de o țară întreagă și are o comunitate de peste 700.000 de mii de urmăritori pe Instagram. Pe lângă concertele pe care le susține și din care încasează o sumă mare de bani, artistul mai are și o afacere.

Culiță Sterp nu s-a ferit să vorbească despre business-ul pe care îl deține. Iată despre ce este vorba.


Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui: „Exact ca un tată’

Citește și: Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry: „Ceva spontan’

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie: „Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie’

Ce afacere are Culiță Sterp

Culiță Sterp reușește să se mențină în preferințele oamenilor în materie de muzică de petrecere. Însă, pentru ca artistul să-ți cânte la un eveniment privat, trebuie să scoți din buzunare ceva bani.


Ei bine, chiar dacă are un preț ridicat, artistul are zeci de concerte pe lună. Pe lângă pasiunea pentru muzică, se pare că fostul concurent de la Survivor România își câștigă banii și din altă afacere.

Mai exact, investește la bursă și vorbește extrem de deschis despre cum a câștigat o sumă mare de bani, într-un videoclip postat pe Youtube.


Vă pup dragii mei! Eu tocmai ce am ieșit de pe tranzacția de pe euro din grupul nostru. După cum vedeți am extras aici o sumă destul de mare. Sunt peste 4.000 de euro pe care i-am schimbat în lei.’, spune Culiță Sterp în filmuleț.

De asemenea, mai face și promovări la diferite produse extrem de cunoscute de pe piață, fiind și acestea o sursă de venit destul de importantă.


Când se vor căsători Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Într-un videoclip postat pe canalu său de Youtube, Culiță Sterp a dezvăluit când se va căsători cu iubita lui, Daniela Iliescu. Cei doi au împreună un băiețel extrem de simpatic și formează o familie fericită.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta., a spus Culiță Sterp într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

sursă foto- Facebook