Ce afacere are Melinda Gărdescu, soția lui Puya: „Mereu m-a pasionat. Momentan, fac pe comandă”

 Ifrim Georgiana
.

Puya și Melinda sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună trei copii. Datorită emisiunii „America Express', telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască pe cei doi soți într-o ipostază diferită. Soția artistului are 33 de ani și este o prezență discretă, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor până acum. Melinda Gărdescu deține o afacere profitabilă și duce mai departe tradiția familiei ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Puya și Melinda formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. În cei 25 de ani de carieră, artistul a preferat să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor și nu a făcut prea multe declarații despre relația pe care o are cu soția lui și cu cele trei fiice. Între cei doi soți există o diferență de vârstă de 10 ani și s-au cunoscut în Deva, la un bal al bobocilor pe care ea îl prezenta și la care el a fost invitat să cânte.

pu9pu9

Datorită emisiunii „America Express', telespectatorii au avut ocazia să o cunoască mai bine pe cea care i-a fost alături lui Puya în ultimii 12 ani. Melinda și-a transformat pasiunea pentru croșetat într-o afacere prosperă și a făcut câteva declarații despre experiența ei în mediul antreprenorial.

Citește și: Care este secretul căsniciei lui Puya cu soția sa, Melinda: „Ne certăm și după cinci minute…”

Citește și: Cum arată vila în care s-au mutat Puya și Melinda după America Express. Și-a cumpărat casă în Sălăjan, acolo unde a copilărit

Citește și: A murit cea mai bătrână femeie din lume. Avea 128 de ani

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor participa la America Express, sezonul următor: „Îi vom bate pe toți, suntem competitivi”

Ce afacere are Melinda Gărdescu

În timpul liber, Melinda Gărdescu se ocupă de afacerea ei. Soția lui Puya iubește să croșeteze și și-a lansat propriul brand de haine, fabricate din materiale naturale. Invitați la Xtra Night Show, concurenta de la „America Express' le-a arătat celor prezenți în platou și telespectatorilor câteva dintre creațiile sale.

„Sunt croșetați de mână, din bumbac. Ața este 100% naturală și este un model așa, bătrânesc, de fapt', a spus soția lui Puya despre ținuta pe care a purtat-o.

Melinda duce tradiția familiei ei mai departe și spune că timpul de lucru pentru un articol vestimentar este destul de îndelungat: „La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. Trei zile durează să fac un costum de baie'.

Ce planuri de viitor are Melinda în legătură cu afacerea ei

Soția lui Puya spune că lucrează numai cu materiale naturale, astfel încât afacerea ei eco-friendly. Melinda realizează articolele vestimentare pe comandă și are un site unde își expune creațiile. De acolo, cei interesați pot cumpăra cardigane, costume de baie, rochii tricotate, unele dintre acestea fiind promovate de soția lui Puya la „America Express'.

„Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate', a mai spus aceasta în emisiunea citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton