Ce accesoriu îndrăzneț poartă Meghan Markle! Nimeni din familia regală britanică nu a îndrăznit asta

.

Meghan Markle a participat ieri la primul eveniment public de anul acesta, în calitate oficială. Cu această ocazie, participanții  au putut constata că sarcina îi priește Ducesei, aceasta strălucind la propriu… Dar altceva a atras atenția tuturor – cerceii pe care i-a purtat Meghan, după părerea unora, total nepotriviți pentru o soție de prinț.


Meghan Markle este cunoscută pentru stilul său unic și nonconformist, care – chiar dacă rolul de Ducesă și rigorile protocolului de la Casa Regală britanică au devenit limitative – s-a făcut remarcat inclusiv în timpul vizitelor oficiale. Ducesa de Sussex poartă pantofii fără ciorapi, genți tip poștaș, ojă colorată și bijuterii inedite, chiar dacă stilul ei nu este acceptat neapărat de Regina Elisabeta a II-a, dar și-a creat o semnătură proprie care a transformat-o într-un style icon și un trendsetter.


Ducesa de Sussex, perfectă în rochia de gravidă

Recent, Meghan Markle a fost în prima sa vizită oficială pe anul acesta, la Smart Works, instituție care ajută femeile vulnerabile și pe cele care sunt în șomaj de multă vreme să-și regăsească încrederea în ele și să capete noi aptitudini, pentru a-și găsi noi locuri de muncă. Deși este în ultimul trimestru de sarcină, Ducesa de Sussex a arătat perfect într-un outfit Eliza by Hatch. Rochia, care costă doar 218 dolari, i s-a potrivit perfect lui Meghan, dar, fiind vorba despre un material din bumbac stretch și tricot din vâscoză, i-a scos în evidență și burtica de gravidă. Chiar dacă ținuta era de culoare neagră, care, teoretic, subțiază, s-a putut observa cu ușurință că, de la ultima sa apariție publică (la slujba de Crăciun, care a avut loc la Sandringham), abdomenul Ducesei de Sussex s-a mărit vizibil.


Cerceii și pantofii purtați de Meghan au uimit pe toată lumea

Dacă rochia și superba haină Oscar De la Renta au fost două piese previzibile, nimeni nu s-a așteptat ca Meghan să poarte acei pantofi Gianvito Rossi cow-print cu laterale transparente, priviți chiar ca un act de curaj din partea unei membre a familiei regale.


Dar și mai surprinzători au fost cerceii purtați de Meghan Markle, pentru că Ducesa de Sussex a ales să accesorizeze la ținută o pereche de cercei numiți „crawlers' (care urcă pe lobul urechii), creați de faimosul brand etic Kimai, în valoare de 315 lire sterline.

Acest gen de bijuterie a fost foarte în vogă anul trecut și se pare că se menține în tendințe și anul acesta, cerceii lui Meghan, de exemplu, creând iluzia că poartă trei perechi diferite. Fiind vorba despre un design mai degrabă punk, toată lumea a fost uimită de alegerea lui Meghan Markle, care, fără doar și poate, este prima membră a familiei britanice care a îndrăznit să poarte un astfel de model. Probabil că va fi și singura, dar asta nu-i știrbește cu nimic din eleganță, ba chiar dimpotrivă. Meghan este dovada vie că tu trebuie să porți haina, și nu să te lași purtat de ea.

Foto: Northfoto