Ce a transmis Laura Cosoi cuplului Gina Pistol - Smiley, după ce a aflat că cei doi vor fi părinți: "Sunt convinsă că..."

.

Laura Cosoi și Smiley au fost împreună timp de cinci ani, iar despărțirea lor, în 2012, a venit ca un șoc pentru fani. Actrița chiar spune că la vremea aceea, fanii plângeau și îi implorau să se împace. Însă, anii au trecut și fiecare și-a găsit fericirea lângă altcineva, iar relația lor s-a transformat într-o prietenie care durează și astăzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea se aștepta ca Laura Cosoi și Smiley să se căsătorească, erau unul dintre cele mai iubite cupluri la vremea lor, însă au decis să se despartă și, spre bucuria fanilor, n-a existat nici un scandal. Nu și-au spus vorbe urâte, reproșuri publice sau acuzații dureroase, ci au ales calea amiabilă și sunt prieteni și în ziua de astăzi.


„Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce.


Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel’, a spus Laura Cosoi pentru OK magazine.

Apropiaţii cuplului susţineau, atunci, că Laura era foarte dezamăgită de faptul că Smiley nu se gândea la o căsătorie şi un copil și acesta ar fi fost principalul motiv pentru care au ales drumuri separate.

Între timp, Laura este foarte fericită alături de omul de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care și-a oficializat relația în 2015 și au împreună două fetițe.


La rândul său, și Smiley s-a așezat la casa lui, împreună cu Gina Pistol și se pregătesc să devină părinți. Laura spune că se bucură foarte mult pentru fostul iubit și a recunoscut că l-a felicitat pentru această nouă etapă din viața lui.

„L-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun’, a spus Laura.


Citește și: Alexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participe

Citește și: Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită

Citește și: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor. Are 25 de ani și e multiplă campioană la sanie bob

„Eu nu am cum să mă compar cu el’

În toamna trecută, într-un interviu oferit pentru Life.ro, Laura a vorbit despre relația sa cu Smiley.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical.


Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă
orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a
răspunde și curiozităților din viața personală.

S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi.


Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă, a declarat actrița.


Laura a vorbit despre cum s-a schimbat dinamica din showbiz. Acum, vedetele țin legătura nu doar cu jurnaliștii, ci și cu publicul lor, făcând referire cel mai probabil la clipul în care Gina și Smiley dau vestea fanilor lor.

„Eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit
asta. El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o
face un actor.

Dincolo de asta, nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine, a mai spus Laura.