Ce a spus Radu Pietreanu despre Florin Călinescu, pe scena iUmor: „E atât de spumos la chefuri”

 Ifrim Georgiana
.

Ce a spus Radu Pietreanu despre Florin Călinescu, pe scena iUmor. În cadrul celei de-a cincea ediții a emisiunii, actorul apare în ipostaza de jurat-surpriză. Printre cei care vor urca pe scenă pentru a-i dedica un moment de „roast' lui Florin Călinescu se numără Andreas Petrescu, Dan Frînculescu și Radu Pietreanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Radu Pietreanu și Florin Călinescu sunt legați de o prietenie veche. Îndrăgitul actor apare în rolul de jurat-surpriză în cadrul emisiunii iUmor, difuzată la Antena 1. Acolo, acesta este luat la roast de către Radu Pietreanu, cel cu care a format o legătură dincolo de camerele de filmat. În carul acestei ediții, telespectatorii vor avea parte de momente savuroase, pline de umor.

cal-1cal-1

Citește și: Iulia Vântur și Florin Călinescu se alătură la masa juriului de la iUmor, sezonul 13.Cine sunt ceilalți invitați-surpriză

Citește și: Florin Călinescu, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1:”E ca și cum ai merge la o nuntă”

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Nu este critic de modă”

Citește și: Albertina Ionescu s-a logodit:”Imaginile care transpun fericirea”. Cine este viitorul ei soț

Ce a spus Radu Pietreanu despre Florin Călinescu, pe scena iUmor

Radu Pietreanu a pregătit un moment fabulos de roast pentru Florin Călinescu, presărat cu câteva mărturisiri despre prietenia care îi leagă. Cei doi s-au interesectat de multe ori de-a lungul timpului și chiar au avut diferite colaborări.

„Mi-ați spus că, dacă scriu un scenariu de film, ați vrea măcar să treceți un pic prin cadru și vă mulțumesc. Pentru mine ar fi o onoare, pentru dumneavoastră, o zi normală de filmare. (…) acum sunteți aici, vă admir din tot sufletul, mi-aș fi dorit să lucrăm împreună (…). Pentru mine, ați fost, sunteți și veți rămâne mereu cel mai bun! Și asta a fost ultima glumă, a susținut Radu Pietreanu pe scena iUmor.

„Omul e genial!'

Înainte de a urca pe scena iUmor, Radu Pietreanu a fost provocat să-l descrie de Florin Călinescu. Acesta a folosit cuvintele „profesionalism și „miștocăreală și a mai adăugat câteva lucruri despre prietenia ce îi leagă.

„E atât de spumos la chefuri, că, dacă se apucă să te ia la roast live, pe spontaneitate, nu mai faci față. Omul e genial! Suntem prieteni de 30 de ani (…). O să fabulez în stilul în care-i place și lui, a declarat actoru și scenaristul Radu Pietreanu.

Radu Pietreanu și-a început performance-ul în versuri: „Deschide ușa, Florine!/C-am venit cu roast la tine/Nu te supăra pe mine,/Că am 10 pagini pline.

Dan Frînculescu: „Se antrena să devină fotbalist'

La rândul său, Dan Frînculescu a pregătit un moment de roast pentru celebrul actor. Replicile acide ale acestuia nu au fost adresate numai juratului-surpriză, ci și celorlalți jurați de la masă.

„Pe vremea când era puști, se antrena să devină fotbalist, dar, o lovitură severă la genunchi, l-a făcut să treacă la teatru… O lovitură de teatru, dacă-mi permiteți. Deși, sincer, n-a făcut niciodată mai mult teatru decât fotbaliștii care simulează acum. (…). În 1981, primește primul său rol într-un film, în serialul «Lumini și umbre». Vă zic sincer: am văzut primul episod și pot să spun cu mâna pe inimă că a fost al doilea cel mai mare dezastru al acelui an – pentru că tot în 1981 m-am născut și eu, a dezvăluit amuzat Dan Frînculescu în timpul momentului său de roast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton