Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani: „Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri”

.

Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani. Îndrăgita prezentatoarea a emisiunii „Casa iubirii' a făcut câteva declarații despre cuplurile venite în reality show-ul matrimonial pentru a-și găsi jumătatea, dar și despre lecțiile pe care le-a învățat pe parcursul timpului când vine vorba despre partea sentimentală. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2014, Andreea Mantea l-a cunoscut pe Cristi Mitrea în cadrul emisiunii „Burlăcița’. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni, însă din cauza discuțiilor și problemelor în cuplu, au decis să meargă pe drumuri separate. Aceștia au împreună un băiat, pe David, care are vârsta de 7 ani. De-a lungul anilor, prezentatoarea a moderat mai multe emisiuni matriomoniale, între care se numără și „Casa iubirii’ sau „Te vreau de la mine’. Aceasta a susținut că a învățat lecții prețioase de la concurenții cu care s-a întâlnit, dar și din propriile experiențe amoroase. Recent, aceasta a încheiat o relație care a durat aproximativ 5 ani.


Citește și: Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere:'A înțeles din prima'

Citește și: Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Ce cadou special a primit:'Un an nou începe'

Citește și: Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort:„Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut’


Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune:„Sunt într-o schimbare’

Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că trăiește emoțiile alături de concurenții pe care îi cunoaște la „Casa iubirii’. În urma experienței căpătate din emisiune, dar și pe plan personal, aceasta a recunoscut că reușește, cu ușurință, să prevadă viitorul relațiilor care se formează.

„Noi încercăm să arătăm telespectatorilor exact etapele prin care trec tinerii din Casa Iubirii că sunt potriviți și că se plac. E mult mai intens ce îți transmite inima, însă cel mai frumos și mai frumos este să îți transmită amandouă și atunci să vezi ce sentiment!


Sunt fericită și departe de aceste lucruri care sunt extrem de frumoase, îmi plac foarte mult, mă hrănesc cu astea, cu sentimentele oamenilor că pot să am eu parte de asta, însă totodată mă și consum foarte tare că văd că au luat decizia greșită.

Atunci când balanța atârnă în partea greșită, intervin, nu las așa. Eu zic o dată, de două ori, dar dacă nu mă ascultați… Poate dacă ar asculta, ar fi un semn de întrebare. Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri, dar nu îi fac să aibă această jenă, există un respect, o jenă’, a mărturisit prezentatoarea pentru wowbiz.ro.


Ce confesiuni a făcut prezentatoarea despre relația cu Cristi Mitrea

Anul trecut, Andreea Mantea povestea că a avut o relație toxică cu Cristi Mitrea, că acesta o bătea și din acest motiv nu a vrut ca fiul lor să aibă o legătură și în acte cu tatăl lui.


„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu. Mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.


Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui, scria în urmă cu un an Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook