Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce artistul a murit: "Să încerc să..."

.

Nosfe a încetat din viață pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Moartea s-a a șocat întreaga breaslă de artiști de la noi din țară, și nu numai. Soția sa, Mădălina Crețan, a găsit un mesaj neașteptat în telefonul lui Nosfe, scris de acesta înainte să își piardă viața. Lu-K Beats a făcut dezvăluiri surprinzătoare după moartea rapper-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Moartea lui Nosfe a șocat o țară întreagă, iar cei care l-au cunoscut sunt și în prezent împietriți de durere. Familia, apropiații, dar și fanii, au fost extrem de afectați de trecerea în neființă a acestuia. Nosfe sau pe numele său real, Darius Crețan, s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a întors de la un concert cu trupa Șatra Benz.

Lu-K Beats a vorbit recent despre moartea lui Nosfe, dar și despre problemele cu care artistul se confrunta. Membrul trupei Șatra Benz a dezvăluit că Mădălina, soția lui Nosfe, a găsit un mesaj cutremurător în telefonul artistului, la scurt timp după ce aceasta a murit.


Citește și: Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi despre perioada grea de doliu:'Zilnic sunt șocuri…'

Citește și:Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite:„Această competiție mi-a adus…’

Citește și:Ce crede Irinel Columbeanu despre profesia pe care și-a ales-o fiica sa, Irinuca:'Meserie grea, dar frumoasă'

Citește și:De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…’


Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce artistul a murit

Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani. Artistului i s-a făcut rău în timpul unui concert cu Șatra Benz, iar când a ajuns acasă, s-a prăbușit în fața soției sale. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. La aproape trei luni de la moarte sa, Lu-K Beats, membrul trupei Șatrea Benz, înființată de Nosfe, a vorbit despre moartea artistului. Conform acestuia, soția rapperului, Mădălina Crețan, a găsit un mesaj în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce aceast a decedat.


Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio’, a spus Lu-K Beats la ProFM.


Nosfe era fericită înainte să moară

Nosfe avea o carieră de succes, dar și o familie minunată. Rapperul era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar împreună au o fetiță, Iris. Moartea lui Nosfe i-a șocat pe cei apropiați, dar și pe fanii artistului. Lu-K Beats a dezvăluit că își dorește să lanseze piesele lui Nosfe, pe care îl cunoștea de zece ani. Acesta a dezvăluit că, înainte să moară, Nosfe era un om împlinit pe plan personal.

„Era fericit pentru că avea o familie incredibilă. Are o conexiune atât de specială cu soția lui și fetița. Provenind dintr-o familie mai disfuncțională și-a dorit să fie un soț și un tată model. Era foarte afectat că nu i se întâmplă ce ar fi trebuit să se întâmple (n.r din muzică). Erau niște probleme cu banii și automat de roade treaba că nu poți să ții pasul cum ai vrea tu. Dar s-a rezolvat cu totul, acum totul e ok’, a mai spus prietenul lui Nosfe.


Lu-K Beats, despre problemele financiare ale lui Nosfe

Artistul a mărturisit că problemele financiare ale lui Nosfe au fost dezvăluite în momentul în care ȘATRA Benz a pornit o strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. Lu-K Beats a declarat că a fost surprins de ajutorul pe care oamenii i l-au oferit familiei rapperului.


„Au sărit niște oameni la care nu mă așteptam și oameni la care mă așteptam nu au sărit. Cu Yny Sebi mă știu sau cu Petre Ștefan, dar cu Nosfe n-au avut nicio treabă și au sărit’, a zis Lu-K Beats.

Sursa foto: Facebook