Istoria se repetă! Reacție hilară a Prințului Harry la ziua Reginei, acum 30 de ani

.

Anul acesta, la faimoasa festivitate Trooping The Colour, ținută în onoarea zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, mirii anului, Meghan Markle și Prințul William, au fost cireașa de pe tort, cei doi fiind în atenția tuturor în timpul defilării trupelor britanice prin fața balconului de la Palatul Buckingham, însă nu permanent, pentru că cei care au ajuns repede în prim-plan au fost, ca de obicei copiii… Începând cu Prințesa Charlotte, care, uitându-se în sus, la mitingul aviatic, a căzut în balcon și încheind cu momentul hilar în care mica Savannah Phillips, nepoata Prințesei Anne și verișoara Prințului George, i-a astupat gura vărului ei, nemulțumită, pare-se, de faptul că acesta vorbea în timp ce se cânta imnul național.

În fiecare an, în luna iunie, britanicii o serbează pe Regina Elisabeta a II-a, cu această ocazie având loc festivitatea Trooping The Colour, urmărită de familia regală din faimosul balcon. Anul acesta s-a petrecut o scenă trasă la indigo cu una de demult. Iată ce a făcut Prințul Harry, la Trooping The Colours, acum 30 de ani!


Familia Regală, la Palatul Buckingham, pentru Trooping The Colour.

Filmulețul, care a devenit viral pe internet în scurt timp, a readus în atenția publicului un alt moment hilar, ai căror protagoniști au fost, atunci, Prințul Harry și verișoara lui Prințesa Beatrice, care, în același balcon, și tot la festivitatea Trooping The Colour, de ziua Reginei Elisabeta a II-a, au făcut fix aceleași gesturi, lângă Prințesa Diana, care părea să-i supravegheze cu atenție. Din păcate, nu a avut timp să-i oprească gestul rapid lui Harry, spre deliciul a mii de oameni prezenți la ceremonie. Asta se întâmpla acum 27 de ani, astăzi Harry fiind proaspăt căsătorit cu Meghan Markle, în timp ce verișoara lui Beatrice, micuța redusă la tăcere, se va mărita și ea la începutul toamnei. Se pare că mica verișoară a Prințului Harry i-a moștenit vărului ei neastâmpărul, dar și simțul umorului care, preț de câteva minute bune, au transformat-o în vedeta evenimentului.