Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

 Dumba Gabriela
.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, pentru o zi. Fostul lider PSD a ieșit din spatele gratiilor pe 31 octombrie, în jurul prânzului şi s-a întors la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie, după 24 de ore. Irina Tănase nu a început foarte bine ziua în care iubitul ei a primit permisie şi a postat, pe reţelele de socializare, un selfie pentru care a fost compătimită de fani.

Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoareCe a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

În ultima vreme, Irina Tănase este o prezenţă activă pe reţele de socializare şi, dacă zilele trecute, a postat o declaraţie de dragoste pentru Liviu Dragnea, drept cadou de ziua fostului lider PSD, ieri şi-a surprins din nou fanii.

Partenera lui Dragnea a postat un selfie din maşină, fotografie însoţită de mesajul „Selfie-ul de blocat în trafic' dimineaţa'. Cel mai probabil, Irina se îndreptas spre cabinetul de meditator pe care și l-a deschis în această vară.

Imediat prietenii virtuali ai Irinei Tănase au reacționat la postarea acesteia şi au compătimit-o, însă răspunsul Irinei nu a întârziat să apară: Păi și dacă mă enervam… nu se elibera șoseaua', a spus aceasta.

Potrivit informațiilor de ieri, Dragnea urma să iasă din penitenciar săptămâna viitoare, într-una din zilele 4, 5 sau 6 noiembrie.

Această permisie i-a fost acordată de conducerea Penitenciarului Rahova după ce, săptămâna trecută, i-a fost respinsă.

Astăzi, Dragnea s-a întors la penitenciarul Rahova acolo unde își execută pedeapsa de 3 ani și șase luni cu executare. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton