Ce a făcut Dan Negru cu vila de 450.000 de euro, din București. Are multe afaceri imobiliare

.

Dan Negru este una dintre cele mai bogate vedete de televiziune din România, însă nu Antena 1 l-a îmbogățit, ci afacerile imobiliare. Dan câștigă sute de mii de euro din închirierea celor patru blocuri de birouri pe care le deține, iar mai nou și-a închiriat și vila de 450.000 de euro din cartierul Ghencea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a făcut câteva schimbări, la vreme de pandemie. Prin urmare, a închiriat luxoasa vilă din cartierul bucureștean Ghencea și s-a mutat în centrul orașului, împreună cu soția și cei doi copii. Vedeta Antena 1 nu vinde, însă, vila pentru că a decis deja să o lase moștenitorilor săi.


‘A renunțat la luxoasa vilă din Ghencea, în valoare de 450.000 de euro, construită în 2006, pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi un living, și o grădină superbă, de 1.300 de metri pătraţi, și s-a mutat cu soția Codruța și cu cei doi copii ai lor, Daria și Bogdan, în altă casă, din centrul Capitalei.


Nu va vinde însă vila de la periferia Bucureștiului, le-o va lăsa copiilor’, au spus apropiații lui Dan Negru pentru playtech.ro.

Dan Negru strânge ban peste ban pentru o nouă construcție importantă, lângă Timișoara, orașul lui natal: ‘Anul trecut, el a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, va construi câteva vile, lucrările sunt în toi’, au mai dezvăluit aceleași surse.

Dan Negru a început afacerile imobiliare în 2009

Dan Negru a început investițiile în imobiliare în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor, pe un şantier din Nordul Capitalei, la alt bloc.


‘Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii.

Și în pandemie îi merge bine, a negociat cu firmele prețuri foarte bune’, ne-au mai zis apropiații celebrului prezentator de televiziune.


Citește și: Cum
petrece Dan Negru Revelionul. Câte ediții prezentate de el a văzut la
TV:Porecla de Regele audiențelor e o povară/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mioara Roman a împlinit 81 de ani.Cum arată după trei săptămâni petrecute în centrul de recuperare de lux

Dan Negru, ‘Regele audiențelor’

Dan Negru s-a remarcat în 1998, cu emisiunea ‘Ciao, Darwin!’ (Antena 1). Iar audiențele-record cu programul de Revelion, show pe care îl prezintă de peste 20 de ani, i-au adus onoranta titulatură de ‘Rege al audiențelor’.


Dan Negru are succes și peste graniță, în Republica Moldova, unde prezintă, la postul de televiziune Prime TV, din Chișinău, concursul cu premii ‘DA sau NU’, dar și un alt show.

Ce salariu are Dan Negru la Antena 1


Dan Negru ar castiga peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Din chirie castiga 50.000 de euro, in fiecare luna.

Dan Negru si-a mutat afacerile imobiliare si in Timisoara, orasul lui natal. De acolo castiga ‘doar 20.000 de euro pe luna.