Ce a făcut Andrei Ștefănescu prima dată când a ajuns acasă, după ce s-a vindecat de COVID-19: "A trebuit să mă reobișnuiesc cu tot ce înseamnă familie..."

 Dumba Gabriela
.

Andrei Ștefănescu a trecut cu bine peste coșmarul numit COVID-19 și, după 12 zile în spital, s-a întors acasă la familie și prieteni. Readaptarea la viața de dincolo de ușa spitalului nu a fost ușoară pentru cântăreț, chiar dacă el nu a trecut printr-o formă gravă a bolii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Andrei Ștefănescu s-a aflat printre concurenții emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, care au fost confirmați cu infecția COVID-19. Atât el, cât și restul colegilor au avut, din fericire, o formă ușoară a bolii, nu au avut simptome, însă, în cazul lui Andrei, a fost nevoie de 12 zile de spitalizare până la vindecare. Astfel, după două teste negative, cântărețul a fost externat. Doar că, pe cât de frumoasă a fost întoarcerea acasă, pe atât de ciudat i s-a părut felul în care l-au privit anumiți oameni pe stradă.

Nici întoarcerea în sânul familiei nu a fost ușoară.

'Primul lucru pe care l-am făcut acasă a fost să mă reobișnuiesc cu tot ce înseamnă familie pentru că a fost o perioadă ciudată pentru mine și a trebuit să mă reobișnuiesc cu tot ce înseamnă casă, familie, vecini și așa mai departe.', a declarat Andrei la Antena Stars.

Cântărețul a precizat că se simte excelent și urmează să revină din nou pe micile ecrane.

'Îmi reiau activitatea, m-am dus, m-am întâlnit cu prieteni fiind sănătos pot să fac lucrul ăsta. În cazul în care cineva va restămălci ce am spus eu până acum, sunt declarat negativ deci pot să ies, să mă văd cu oricine, sunt mai sănătos ca toți, o să-mi reiau activitatea, emisiunea Showbiz Report', a mai spus Andrei Ștefănescu.

Andrei-Ștefănescu-coronavirus-1Andrei-Ștefănescu-coronavirus-1

Cu ce probleme s-a confruntat Andrei Ștefănescu, după ce a fost externat

A doua zi după ce a fost externat, Andrei Ștefănescu a ieșit în parc alături de băiețulul său, însă oamenii au avut o reacție total nepotrivită când l-au văzut. Fiind persoană publică și faptul că s-a scris în presă ca a fost testat pozitiv cu COVID-19, toată lumea știa despre situația lui.

Am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ‘Tu ce cauți în parc?

Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?’ I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc’, a declarat concurentul de la ‘Te cunosc de undeva’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton