"Cavalerul Negru” a triumfat la People’s Choice Awards - VIDEO

 Revista VIVA
.

The Dark Knight„Cavalerul Negru', ultimul film in care a jucat Heath Ledger, a fost marele castigator la Peoples Choice Awards, pelicula primind premiul pentru „Cel mai bun film' si „Cea mai buna pereche de actori de pe marele ecran' formata din Christian Bale si Heath Ledger.

„The Dark Knight' a dominat box-office-ul in 2008, aducandu-le producatorilor peste 1 miliard de dolari, iar la Peoples Choice Awards a mai primit premii la categoriile: „Cel mai bun film de actiune', „Cel mai bun super-erou' (Christian Bale) si „Cea mai buna distributie'.

„Cel mai amuzant actor' a fost desemnat Adam Sandler, iar Reese Witherspoon a fost declarata „Cea mai simpatizata actrita de film'. Kate Hudson a plecat acasa cu trofeul pentru „Cel mai bun rol principal feminin', in timp ce Carrie Underwood, cantareata de muzica country, a fost considerata „Cea mai buna interpreta'. Ea si-a mai trecut in palmares alte doua premii Peoples Choice Awards, pentru „Cel mai bun cantec country' (Last Name) si „Cea mai buna vedeta sub 35 de ani'.

Actorii de televiziune preferati sunt Hugh Laurie (serialul „House”) si Christina Applegate pentru rolul din serialul „Samantha Who?', iar „Cea mai buna moderatoare de televiziune' a fost considerata Ellen DeGeneres.

Premiile Peoples Choice Awards se acorda de 35 de ani si reflecta preferintele publicului, castigatorii fiind alesi in urma votului fanilor.

Foto: www.cinemagia.ro

The Dark Knight – Trailer

 

Carrie Underwood – Last Name

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton