Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american! Primele imagini de la nuntă

.

Motive de bucurie pentru Catrinel Sandu, care s-a căsătorit în acest weekend cu Steve, iubitul ei american, alături de care este de doi ani. Iată primele imagini de la ceremonie!

În acest weekend, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve, iubitul ei american, iar ceremonia a avut loc în Statele Unite. După un divorț dureros, care a marcat-o, și la aproape 4 luni de la dispariția tatălui ei, după aproape doi ani de suferință, Catrinel Sandu a avut în sfârșit motive să zâmbească – ea și iubitul ei Steve au spus în sfârșit DA în fața ofițerului stării civile.


Sâmbătă, Catrinel și-a anunțat fanii de pe contul de socializare că ea și Steve formează în sfârșit o familie: „E oficial (Mrs and Mr)', a scris ea în dreptul fotografiei în care se sărută cu Steve în biroul Stării civile din Sarasota.

„N-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşesc pe toate!'

Deși a trecut peste un divorț dureros – soțul ei, tenismenul Gabriel Trifu a înșelat-o după 11 ani de căsnicie și a plecat de acasă – în urma căruia a devenit o mamă singură, cu doi copii, Catrinel nu și-a pierdut complet încrederea în bărbați, iar destinul i l-a scos în cale pe Steve, cel care a făcut-o din nou fericită. Iată ce spunea Catrinel despre iubitul ei, cel care astăzi îi este soț:


„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România. Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cu­noşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate.


Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşesc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice. Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere.


Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time', povestea Catrinel Sandu.

Foto: Instagram