Catrinel Menghia, însoţită de fiica ei, la Festivalul de la Cannes. Imagini adorabile cu Caroline Léon

.

Catrinel Menghia este însoțită în acest an, la Cannes, de fiica ei, cel mai important om din viața ei, după cum afirmă mereu actrița. Catrinel a postat câteva imagini adorabile cu micuța Caroline Léon, pe covorul roșu de la Cannes, fotografii care au surprins un moment emoționant mamă-fiică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Pe lângă apariția de la Festivalul de la Cannes, Catrinel Menghia a fost și protagonista unei ședințe foto pentru Vogue China. Supermodelul român a împărtășit pe Instagram câteva cadre din timpul ședinței foto și mărturisește fanilor ei faptul că abia așteaptă să le arate și rezultatul final.

Catrinel Menghia, la Cannes însoțită de fiica ei


Catrinel Menghia a purtat o rochie neagră, strălucitoare, ce-i lasă la vedere decolteul, la ședința foto pentru Vogue China.

Ulterior, Catrinel Menghia a dus-o pe fetița sa la celebrul cinematrograf unde se află covorul roşu al festivalului şi unde se adună toate vedetele.

Catrinel și fiica ei, Caroline Leon, s-au fotografiat la intrare, unde de obicei fotografii încearcă din răsputeri să le surprindă în instantanee pe cele mai renumite vedete. Imaginile adorabile au fost postate de actriță pe Instagram și au fost foarte bine primite de fanii ei.


„My little shadow', a scris Catrinel Menghia în dreptul imaginilor, făcând aluzie la faptul că micuța Caroline Leon este umbra ei, care o însoțește peste tot.

Catrinel Menghia a devenit pentru prima dată mamă pe 25 februarie 2019, modelul român anunțând acest lucru pe Instagram, prin intermediul unei imagini. Tatăl lui Caroline Léon este producătorul italian de film Massimiliano Di lodovico.

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă: M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie / EXCLUSIV


Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur: Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut / EXCLUSIV

Cum a ajuns Catrinel Menghia pe covorul roșu de la Cannes

Catrinel Menghia s-a lansat în showbiz ca fotomodel, unde a avut parte de colaborări cu brand-uri de top, însă și-a continuat cariera ca actriță.

Primul casting pentru o prezentare de modă a fost pentru Armani. Ţin minte că m-am dus la agenţie şi mi-au spus: „Uite, ai fost confirmată pentru Armani. Eşti bucuroasă?. Făcusem mai multe castinguri în ziua aceea, nu ştiam cine, ce şi cum. Am zis: „Da, e OK. Iar ei au răspuns: „Da, dar e Armani. Nu ştiam cine e Armani.  Deci eram din altă lume.


Părinţii noştri ne-au crescut fără televizor. Nu cumpărasem niciodată o revistă de modă. Singurul ziar pe care îl cumpăram pe vremea aia, era „Formula AS, că mă ruga mama să-l cumpăr. Dar nu cred că am cumpărat vreodată o revistă, mai luam rebusuri poate, era o modă atunci. Credeam că revistele de modă care se găseau la tonete erau traduse din altă limbă, că nici măcar nu le facem la noi. Eram într-o lume paralelă (râde). (…)


Am fost la o întâlnire pentru un scurtmetraj, dar nu am făcut niciun casting. Era într-o vineri, iar regizorul mi-a spus: „Filmăm luni. Eu am întrebat dacă nu facem casting. A zis că nu. Prietena mea se pusese de acord cu regizorul să-mi dea această şansă.

Am filmat. Nu mă interesa prea mult subiectul, eram în altă lume. După, acelaşi regizor mi-a oferit o parte micuţă în primul lui lungmetraj, care se filma în Ungaria. Am acceptat foarte greu şi cu o singură condiţie: să fiu fotograful oficial al filmului. S-a uitat cumva la mine, dar a fost de acord. Am stat o lună în Ungaria, pe platoul de filmare, cu toată lumea (…)’, a declarat vedeta în urmă cu doi ani, pentru Adevărul.