Catrinel Menghia a botezat-o pe Caroline, fetița ei de șapte luni. Primele imagini de la petrecere

.

Catrinel Menghia a botezat-o pe micuța Caroline, care a venit pe lume pe 25 februarie, ca rod al iubirii cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico. Actrița și iubitul ei au preferat o petrecere în aer liber, extrem de restrânsă.

Catrinel Menghia și iubitul ei au creștinat-o pe Caroline Leon Di Lodovico, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, petrecerea fiind una intimă, în aer liber.
Actrița a ales un decor alb pentru petrecerea fiicei sale, în jurul unei piscine și a ținut să aibă ca invitați doar cele mai apropiate persoane din viața ei. Așa cum era de așteptat, petrecerea micuței Caroline a fost una cu stil, de la care nu au lipsit mâncarea bună și băutura fină.


Catrinel Menghia (34 de ani) și producătorul de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani) sunt împreună de mai bine de șapte ani și pe 25 februarie, anul acesta, au devenit și părinți, actrița bucurându-se acum de cea mai fericită perioadă a vieții sale.

În primăvara lui 2011, Catrinel divorţa cu scandal de impresarul sportiv Massimo Brambati. Acesta a luat-o pe româncă de nevastă în 2005, iar dragostea a fost atât de mare, încât aceasta şi-a făcut un tatuaj intim, în bikini, cu un mesaj siropos: Massimo per sempre’ (Massimo pentru totdeauna’), pe care ulterior l-a șters. De curând, a mărturisit că ultimii ani de căsnicie au fost un calvar, după ce aflase că soțul o înșelase cu mai multe femei.

 

foto: Instagram / verdict.ro