Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot: „Îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust”

 Ifrim Georgiana
.

Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot. După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a intrat în conflict cu sora ei, Catinca, acuzând-o că nu-și vizitează mama la centrul de recuperare. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei a spus că a închis orice cale de comunicare cu sora ei și că nu își dorește să mai facă alte declarații pe marginea subiectului. Totodată, vedeta a dezvăluit conținutul ultimului mesaj primit de la Catinca, prin care i-ar fi explicat motivul pentru care nu o vizitează pe Mioara Roman. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot. Recent, Oana Roman a declarat că a rupt legătura cu sora ei, motivând că aceasta ar fi dezinteresată de starea de sănătate a mamei lor. Potrivit spuselor acesteia, Catinca nu ar fi vizitat-o pe Mioara Roman din vară, situație care ar deranja-o peste măsură. Sora vedetei a preferat să rămână rezervată cu privire la acuzațiile care i s-au adus, însă recent a explicat motivul pentru care nu a mers la centrul de recuperare unde se află mama ei.

oa9oa9

După conflictul de proporții cu Marius Elisei, Oana Roman a făcut o serie de declarații neașteptate despre sora ei, acuzându-o că nu-și vizitează mama bolnavă. Recent, Catinca Roman a avut prima reacție în scandalul cu Oana Roman, mărturisind că trece printr-o depresie și că suferă după moartea tatălui ei, Iosif Zilahy.

Citește și: „Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu…'. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Citește și: 'Mi-a rupt inima. Asistenta mi-a zis că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca'. Oana Roman, dezvăluire dureroasă despre mama ei

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat amuleta

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito se luptă cu kilogramele în plus din adolescență: „Am ținut 800 de diete încă de când eram foarte tânăr și…” / EXCLUSIV

Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot

Catinca Roman a explicat motivul pentru care nu a vizitat-o pe Mioara Roman la centrul de recuperare din Snagov, susținând că se confruntă cu o depresie după decesul tatălui ei. În legătură cu afirmația Oanei Roman despre ruptura dintre ele, Catinca a declarat că nu este interesată de acest subiect și nu a făcut prea multe declarații despre relația lor.

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau înca antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am inteționat să mă fofilez!', a declarat Catinca Zilahy, potrivit click.ro.

Oana Roman a rupt legătura cu sora ei

Anterior, Oana Roman a declarat că nu mai vorbește cu sora ei și s-a arătat dezamăgită de faptul că aceasta nu-și vizitează mama la centrul de recuperare. Mai mult, vedeta i-ar fi restricționat orice mijloc de comunicare, spunând că nu poate trece peste comportamentul ei din ultima perioadă.

Fosta soție a lui Marius Elisei ar fi rugat-o pe Catinca în mai multe rânduri s-o viziteze pe Mioara Roman și spune că s-a lovit întotdeauna de refuzul acesteia. Mai mult, sora acesteia i-ar fi trimis un mesaj prin care i-a spus că „nu consideră' că trebuie să mai meargă la centrul de recuperare unde se află mama lor.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei! I-am interzis accesul Catincăi peste tot', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton