Câți bani scoate sora Claudiei Pavel din machiaj. Paula Pavel le-a machiat pe Megan Fox și Pamela Anderson

 Stamen Diana
.

Surorile Pavel sunt foarte talentate, însă în domenii diferite. Claudia, Cream așa cum este cunoscută, este talentată la muzică, iar sora ei, Paula este talentată când vine vorba de machiaj. Mai multe celebrități de la Hollywood s-au lăsat pe mâinile ei.

Putem spune că sora Claudiei Pavel este printre cei mai bine plătiți make-up artiști din România, pentru că Paula Pavel ia pe un machiaj 300 de euro. Da, ați citit bine! Talentata soră a vedetei nu se dă jos din pat pentru o sumă mai mică, potrivit click.ro.

Mai mult, Paula Pavel a avut oportunitatea de a le machia pe Megan Fox și Pamela Anderson, însă cea care se lasă cel mai des pe mâna ei este chiar sora sa, Claudia Pavel.

'Paula, sora cântăreței Claudia Pavel, este unul dintre cei mai experimentați make-up artiști. pentru profesionalismul ei, Paula Pavel este plătită foarte bine. Potrivit click.ro, aceasta nu se dă jos din pat pentru mai puțin de 300 de euro. Sora Claudiei Pavel lucrează cu numeroase vedete din showbiz-ul autohton, dar a lucrat și pentru dive de la Hollywood. „Paula Pavel are cliente exclusiviste din elita Bucureştiului. Multe doamne din show-biz sau din lumea mondenă o preferă pe sora Claudiei, ca să le transforme în dive. Paula a lucrat și pentru câteva vedete de la Hoolywood, unde a machiat vedete din industria filmului precum Pamela Anderson şi Megan Fox, dar şi a modelling-ului. A mai lucrat, timp de 40 de zile, la filmul „Terapie pentru crimă', în care Claudia Pavel este protagonistă', a declarat o sursă din anturajul Paulei Pavel, pentru click.ro.

Citește și: Claudia Pavel are un nou iubit. Cine este bărbatul misterios din viața vedetei

Citește și: Relaţia neştiută dintre Smiley şi Claudia Pavel. Cântăreaţa participă acum la Ferma de la Pro TV

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton