Câți bani primește Ilie Năstase din pensia de general. I-a cumparat soției o vacanță

 Dumba Gabriela
.

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie de general încasează în momentul de față, sumă din care i-a cumpărat Ioanei, soția sa, o vacanță în Dubai. În trecut, pensia de militar a lui Ilie Năstase a stârnit controverse, unii fiind de părere că este mult prea mare și primește bani de la stat pe nedrept. Câți bani primește lunar a dezvăluit chiar Ilie Năstase în emisiunea lui Teo de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul tenismen Ilie Năstase a primit gradul de general în Aramata Română pentru rezultatele deosebite din sport. Năstase se mândrește cu uniforma sa și merge frecvent la parade militare, lucru care a stârnit revolta altor pensionari militari, care l-au acuzat că fostul tenismen că încasează o pensie uriașă pentru titlul de general în rezervă.

8a03b4fe-77cd-4b46-aadb-5d0c50fd29a18a03b4fe-77cd-4b46-aadb-5d0c50fd29a1

Prezent la emisiunea moderată de Teo, la Kanal D, alături de Ioana Simion, femeia care i-a fost alături în ultimii ani, Ilie Năstase a demonstrat tuturor că, deși a fost general-maior în rezervă, veniturile sale lunare nu sunt exorbitante, așa cum ar crede unii.

Ilie Năstase a reușit să strângă o avere din sportul alb, dar și din afaceri personale.

Câți bani primește Ilie Năstase din pensia de general

Jucătorul care a fost primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial primește de la statul român o pensie de militar de 4.440 de lei.

„În perioada în care am avut COVID, mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla, mai ales că am 75 de ani. Vreau să mă simt bine, să fiu sănătos, atât îmi doresc! Legat de Ioana, îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut.

A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei… De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!, a dezvăluit Ilie Năstase.

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată'

Ilie Năstase primea o pensie mai mică acum doi ani

În 2019, fostul lider ATP avea o pensie de 1.445 lei, chiar dacă are gradul de general-maior, cu două stele, în retragere, din 2008. Chiar Dan Capatos a dezvăluit ce pensie avea, la vremea aceea, Ilie Năstase.

„Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis „băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia”. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor.

Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei.

Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare”, a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show, la vremea aceea.

Ilie Năstase a câștigat șapte titluri de Grand Slam

Ilie Năstase a câștigat șapte titluri de Grand Slam, două la simplu, trei la dublu masculin și două la dublu mixt. Românul a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. Alături de Ion Țiriac a fost finalist al Cupei Davis de trei ori, în 1969, 1971 și 1972.

Ilie Năstase este primul sportiv care a făcut un milion de dolari exclusiv din tenis și nu a dus niciodată grija banilor și are o avere de zeci de milioane de euro.

Printr-un decret prezidențial din data de 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării. Pe 19 iulie 2016, președintele României, Klaus Iohannis, l-a decorat pe Ilie Năstase cu Ordinul Național „Steaua României' în grad de Comandor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton