Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu de la emisiunea „Detectorul de minciuni”, la Kanal D: „Era dificil să primească onorariul său normal”

.

Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni'. Blondina este noua moderatoare a show-ului online de la Kanal D, înlocuind-o pe Oana Radu. Potrivit unui apropiat al acesteia, se pare că iubita lui Gabi Bădălău a acceptat să facă parte din proiect pentru a se reîntâlni cu foștii colegi din trustul de televiziune, căci onorariul său este cu mult mai mic față de cel pe care îl percepe în mod obișnuit. Iată despre ce sumă este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Până ieri, emisiunea „Detectorul de minciuni’ a fost prezentată de Oana Radu, cea care l-a înlocuit pe Mihai Hînda. Artista a decis să încheie contractul cu producătorii show-ului online, așa că Bianca Drăgușanu va fi cea care le va adresa întrebări incomode vedetelor din România. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile de către producătorii de la Kanal D, pe rețelele de socializare. Blondina a făcut și primele declarații despre proiectul în care va fi implicată, susținând că este nerăbdătoare să înceapă filmările și să lucreze cu foștii ei colegi. În urmă cu mai mulți ani, iubita lui Gabi Bădălău a moderat emisiunea „Te vreau lângă mine’, difuzată la același canal de televiziune.


Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni’. În curând, show-ul difuzat pe canalul de YouTube theXclusive va face parte și din grila TV. Încă nu se cunoaște perioada când vor avea loc aceste schimbări, însă cert este că Oana Radu nu mai este prezentatoare a emisiunii.

Citește și: Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Cătălin Botezatu: „El pe mine m-a făcut, a contribuit la evoluția mea, la numele meu'


Citește și: „Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi'. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Citește și: Survivor România 2023. Trei Războinici au fost propuși spre eliminare, iar Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu sunt în scandal

Citește și: Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…’


Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni’

Pentru a prezenta emisiunea online, Bianca Drăgușanu va încasa un tarif de trei ori mai mic față de cel obișnuit, respectiv 1000 de euro pentru fiecare ediție. În schimb, odată ce show-ul va intra în grila Kanal D, se pare că și onorariul vedetei va crește considerabil.

„Fiind o emisiune online, era dificil ca Bianca să primească onorariul său normal. A acceptat și chiar a fost de câteva ori la sediu, și de dragul foștilor săi colegi și al postului la care a mai lucrat.


Ea va fi plătită puțin peste 1.000 de euro, pe fiecare apariție, sumă care însă va crește în momentul în care va apărea pe micul ecran, la noul post tv pe care Kanal D urmează să-l lanseze’, a mărturisit o persoană din apropierea vedetei, potrivit playtech.ro.

Câți bani câștigă lunar vedeta

Contactată de jurnaliști, Bianca Drăgușanu a confirmat onorariul pe care îl primește pentru a prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni’. Aceasta a dezvăluit că veniturile ei lunare se ridică la suma de 30.000 de euro, bani obținuți din contractele de imagine și din vânzările de la atelierul de croitorie pe care îl deține.


„Da, este adevărat! Continuă atât contractul cu casa de pariuri, cât și cel cu clubul de videochat și toate celelalte mai vechi. Am, de asemenea, și altele noi, iar anul l-am început în forță, cu multe comenzi la atelierul pe care-l am’, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate.


„Îmi iau casă cu un milion de euro în Dubai’

În viitorul apropiat, iubita lui Gabi Bădălău intenționează să-și achiziționeze un imobil în Dubai, valoarea acestuia fiind de un milion de euro.

„Apartamentul va fi gata în martie, de ziua mea. Oricum, îmi arată pe aplicații în ce stadiu e, iar eu le comunic ce nu-mi place și ce mi-aș mai dori la el.

L-am luat când era doar un desen, de aceea am plătit o sumă mai mică decât valorează acum pe piață, și anume 600.000 de euro. Apartamentul e de 80 metri pătrați, într-un complex de lux, și vreau să-l vând cu 500.000 de euro, ca să-mi iau casă, cu un milion de euro, tot în Dubai’, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook