Câți bani primesc vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Sumele au fost cuprinse, acum 7 ani, între...”

.

Câți bani primesc vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro TV, care implică mult curaj. Spre exemplu, în ediția trecută, din 2015, Cătălin Moroșanu, care a și câștigat competiția, a fost îngropat într-un sicriu cu zeci de șobolani și se zvonește că a primit 5.000 de euro pentru acest curaj.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Câți bani primesc vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Pentru sume mici pentru unii, uriașe pentru alții, vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', ediția 2015, au acceptat probe extrem de dificile, care ar face pielea găină multora dintre noi. Astfel, de dragul banilor, nume celebre din show-biz au dormit sub cerul liber și au mâncat gândaci, testicule de taur, rât de porc şi maţe de struț.

Câți bani primesc vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’


‘Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ („Im a Celebrity… Get Me Out of Here!’) revine în grila Pro TV după 7 ani de la prima ediție.

Deși a avut un singur sezon, reality show-ul ce s-a bucurat de real succes va fi inclus în grila de primăvară a postului sus amintit. Au înfruntat șerpi și păianjeni Mihai Trăistariu, Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu, Vladimir Drăghia, Gabi Jugaru, Elena Merişoreanu, Alina Plugaru, Elena Lasconi, Pacha Man.


Competiția, care s-a desfășurat pe parcursul a 21 de zile, a fost prezentată de Cabral și de Mihai Bobonete.

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și: Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate. Ce mesaj are pentru Reghe


Deși în prima fază se aflase că Theo Rose va participa la noul sezon ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, acum vedeta ar fi fost scoasă din proiect, iar în locul ei merge o altă vedetă.

În primă instanță, se aflase că Alexandra Ungureanu și Theo Rose vor pleca la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Însă, cum artista face parte acum din juriul de la Vocea României, nu mai poate pleca. Astfel, deja au fost anunțate alte două nume de pe listă, Ioana Filimon și Lidia Buble.

„Cel mai mult ar fi luat Elena Merișoreanu și Mihai Trăistariu’


‘Sumele au fost cuprinse, acum 7 ani, între 9.000 și 3.000 de euro, pentru toată perioada de 21 de zile. Cel mai mult ar fi luat Elena Merișoreanu și Mihai Trăistariu, în jur de 9.000 de euro.

Ruby și Dorian Popa au primit doar în jur de 5.000 de euro, însă atunci nu erau pe val, iar ceilalți au luat cam 3.000-4.000 de euro, bucurându-se mai mult de publicitate.

Însă, a existat o clauză în care s-a precizat că, dacă nu reziști minimum 10 zile, nu iei niciun ban, așa cum s-a întâmplat cu Pacha Man, care a clacat după doar 6 zile. Mulți dintre ei au și slăbit, Dorian Popa întorcându-se acasă cu aproape 10 kilograme mai slab‘, a declarat o sursă pentru EGO.ro.


Mihai Trăistariu, fost concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’: „Am crezut că voi ajunge până în finală’

Deși ar fi luat, conform acestor surse, în jur de 9.000 de euro, Mihai Trăistariu și Elena Merișoreanu au rezistat în competiție doar 10, respectiv 12 zile. Mihai a povestit, la întoarcerea în țară, cât a pătimit.

„Am crezut că voi ajunge până în finală. Chiar le-am spus concurenţilor că am 24 de fan cluburi în toată ţara care mă susţin. Atunci, ei s-au speriat şi chiar au început să creadă că voi ajunge în finală. M-am simţit încolţit din prima zi.


Am spus că cel mai periculos animal din junglă este omul. Chiar vorbeam cu Elena Merişoreanu şi ea îmi spunea că, în afară de mine şi de ea, nu prea sunt vedetă în jungla de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, a povestit Mihai Trăistariu la emisiunea La Măruţă.


Câți bani a primit Moroșanu de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, în 2015

În 2015, Cătălin Moroșanu a încasat 40.000 de euro, dintre care suma de 30.000 de euro a reprezentat premiul concursului, iar 10.000 de euro au intrat în conturile sportivului că onorariu de participare.

„Fiecare vedetă care a mers în junglă și-a luat banii pe care i-a negociat la începutul concursului. Banii primiți i-am folosit pentru familia mea. Sunt câștigați de mine. A fost o experiență interesantă, dar sunt niște chestii care nu au fost date la TV, cum ar fi faptul că nu ne ajungea mâncarea. Frate…muream de foame acolo! Din cauza asta apăreau divergente.


Mai aveam discuții că nu ne convine aia, ba aia. Primele zile credeam toți că ste o joacă, dar, la scurt timp, nu a mai fost așa. Chiar dacă sunt luptător mi-a fost mai greu pentru că eu am o alimentație specială, spunea atunci Moroșanu.

La una dintre provocările junglei, luptătorul Cătălin Moroșanu a fost sigilat într-un sicriu. A cântat „nu mi-e frică de bau-bau’, în timp ce pe trupul lui mișunau zeci de şobolani.

‘Plecaţi de pe cucul meu! Plecaţi de pe comoara mea şi a familiei că nu v-am făcut nimic!’, striga Moroşanu, celebrul luptător, căruia i se mai spune și „Moartea din Carpaţi’.

A rezistat cu brio 7 minute în tot acest coșmar şi a plecat în tabără cu şapte stele, punctajul maxim. Pentru tot acest sacrificiu, el a avut un contract de aproximativ 5.000 de euro.