Câți bani cer Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru vila din Corbeanca: „Emoțional, mie îmi e greu să mă despart”. Vor să-și construiască altă locuință

 Ifrim Georgiana
.

Soții Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt proprietarii unei vile de lux din Corbeanca. Proprietatea a fost achiziționată contra sumei de 200.000 de euro, însă prezentatorea TV și soțul ei au făcut o serie de renovări și investiții suplimentare, astfel prețul locuinței a ajuns să aibă o valoare mult mai mare pe piața imobiliară. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, artistul a dezvăluit suma cu care ar vinde imobilul de care îl leagă atâtea amintiri. Iată care este prețul care i-ar determina pe cei doi soți să renunțe la vila lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii februarie, Gabriela Cristea anunța că a decis să-și vândă vila din Corbeanca și să-și cumpere o altă locuință. Prezentatoarea de la „Mireasa – Capriciile iubirii' își justifica alegerea prin faptul că, odată cu trecerea timpului, proprietatea nu mai este conformă cu așteptările lor. Într-un interviu exclusiv pentru Viva!, soția lui Tavi Clonda a mai spus că intenționează să-și construiască o casă de la zero, urmând ca vila din Corbeanca să fie scoasă la vânzare în primăvara acestui an.

gab-10gab-10

Vila soților Clonda-Cristea are o suprafață extrem de generoasă și este dotată cu o piscină cu sare de mare. Locuința a fost proiectată de la zero de prezentatoarea TV și soțul ei, însă au recunoscut că, în final, construcția este mult prea mare pentru nevoile familiei lor, la care se adaugă și faptul că este greu de întreținut.

Citește și: Gabriela Cristea susține că fiica ei, Iris, a fost suspusă unui „abuz emoțional' din partea unei educatoare: „A fost un episod foarte greu'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: „Eu aveam o relație și…”

Citește și: Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin, mă simt foarte bine'

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a fost înșelată „de nenumărate ori”: „Unele erau bune, erau porno. Pe de o parte se justifica”

Câți bani cer Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru vila din Corbeanca

Tavi Clonda și Gabriela Cristea ar vinde casa din Corbeanca contra sumei de aproape un milion de euro. Soțul prezentatoarei TV recunoaște că valoarea imobilului nu se măsoară neapărat în suprafața utilă, ci prin investițiile care s-au făcut de-a lungul timpului. Pe lăngă asta, artistul este atașat emoțional de această locuință, dat fiind faptul că aici și-a întemeiat familia frumoasă pe care o are.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) i-o dau acum. Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. Nu se măsoară în camere.

Am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât.

Practic, ambele fetițe s-au născut aici', a declarat Tavi Clonda în emisiunea Xtra Night Show de la Antens Stars.

De ce vinde Gabriela Cristea vila din Corbeanca

Recent, Gabriela Cristea a anunțat că își dorește să vândă vila din Corbeanca și să înceapă o nouă construcție. Prezentatoarea TV a explicat că locuința nu mai este conformă cu așteptările ei, însă recunoaște că aceasta este una dintre cele mai mari realizări de până acum.

„Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri. Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan.

Avem multe realizări în viață, suntem pe plus în viața asta, dar, în același timp, nu trebuie să te oprești niciodată după ce spui că ți-ai atins unul dintre visuri. Visurile sunt făcute să fie trăite și cred că în fiecare zi ar trebui să ne clădim visuri, asta ca să ne țină în priză și să ne facă activi, pentru că pe mine activitatea mă ține în priză și mă face fericită', a declarat Gabriela Cristea, într-un interviu pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton