Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. A rezistat patru săptămâni în Republica Dominicană

.

Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. În ediția trecută a emisiunii, fosta balerină de la „Melody' a fost eliminată de la reality show-ul filmat în Republica Dominicană, în urma voturilor publicului. Faimoasa a rezistat patru săptămâni în cadrul competiției și a plecat acasă cu o sumă considerabilă de bani. Vedeta s-a numărat printre cele mai bine plătite celebrități din cadrul emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor 2023, după patru săptămâni petrecute în Republica Dominicană. La rândul lui, Jorge a fost nevoit să părăsească competiția, având în vedere că s-a accidentat în timpul unei probe și a fost internat în spital. Pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, Faimoșii și-au negociat salariul cu producătorii de la ProTV. Carmen Grebenișan este cea care a încasat cea mai mare remunerație în rândul concurenților, suma depășind 5000 de euro.


În ultima ediție a emisiunii, Vica Blochina a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, așa că a fost nevoită să părăsească competiția. Deși a rezistat numai patru săptămâni în junglă, blondina se întoarce în România cu o sumă de bani considerabilă.

Citește și: Vica Blochina și Jorge au fost eliminați de la Survivor 2023. Artistul a părăsit competiția în cârje: „Sunt foarte frustrat’


Citește și: Un Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi. Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminare

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…’

Citește și: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înșela pe banii mei’. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat


Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023

Pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, Vica Blochina ar fi încasat suma de 3000 de euro. Astfel, după patru săptămâni de competiție, fosta balerină de la „Melody’ pleacă acasă cu aproximativ 12.000 de euro, o sumă deloc neglijabilă, potrivit cancan.ro.

La rândul lui, Jorge a cerut o sumă destul de mare pentru plecarea sa în jungla dominicană, însă nu se cunoaște cu exactitate despre câți bani este vorba. Totuși, este puțin probabil ca artistul să primească mai putin de trei ori remunerația de 1000 de euro pe săptămână.


Din rândul Faimoșilor, Carmen Grebenișan este cea care încasează cea mai mare sumă de bani, respectiv 5000 de euro pe săptămână. Pentru că a fost nevoită să-și pună pa pauză activitatea din mediul online, se pare că influencerița și-a negociat contractul la sânge.


Faimoasa a fost eliminată de la „Survivor’ 2023

În cursa de eliminare, au fost propuși Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru. În cele din urmă, fosta balerină a fost cea care a obșinut cel mai mic număr de voturi, însă a declarat că își dorea să plece acasă. Blondina crede că nu ar mai fi putut face față probelor următoare și este recunoscătoare că se poate întoarce, într-un final, acasă. Așadar, Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor, alături de Jorge, după ce el s-a accidentat.


„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dimnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume’, a mărturisit Vica Blochina, la ,,Survivor’.

Sursa foto: Facebook