Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din clinica medicală. Vedeta e implicată într-un dosar de șantaj

.

Oana Zăvoranu câștigă bani frumoși din clinica medicală deschisă în București. În ciuda scandalului în care a fost implicată această clinică în trecut, Oana Zăvoranu strânge adevărate averi de la o lună la alta, mai cu seamă că în perioada pandemiei, clinica era asaltată de oameni care plăteau pentru teste COVID.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf, au o clinică medicală în București, care le aduce lunar multe mii de euro în buzunare. Clinica oferă mai multe servicii de radiodiagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată, iar în perioada pandemiei, Oana Zăvoranu a câștigat o avere de pe urma testelor COVID.

Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din clinica ei medicală


Firma Oanei Zăvoranu a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de peste 14 milioane de lei, adică peste 2,8 milioane de euro, o creștere sesizabilă față de anul anterior declarat, atunci când raporta aproape 5 milioane de lei la acest capitol, potrivit fanatik.ro.

Profitul obținut de Oana Zăvoranu cu firma pe care o deține și care are ca obiect activitățile de asistență spitalicească și care are 16 angajați este însă remarcabil.

Mai exact, conform datelor ANAF, clinica Oanei Zăvoranu a obținut aproape 2.200.000 de lei profit, adică aproximativ 440.000 de euro, dublu față de 2020.


Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate. Ce mesaj are pentru Reghe

Citește și: Ce o deranjează pe Andra la Cătălin Măruță. Ce a spus despre soțul ei, în direct: „Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e?’

Clinica Oanei Zăvoranu, implicată într-un dosar de șantaj

Oana Zăvoranu a fost trimisă, recent, în judecată sub acuzația de șantaj formulată de fostul administrator al clinicii pe care o deține, medicul Ioan Bogdan Furtună.


M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine.

Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro’, a spus medicul Bogdan Ioan Furtună, pentru Click, despre scandalul de șantaj cu Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu.

Mai mult, susține medicul care acum e manager al Spitalului Colțea, el ar fi fost obligat de Oana Zăvoranu să semneze o declarație notarială referitoare la o datorie în valoare de 400.000 de euro despre care spune că ar fi inexistentă.


Conform sursei citate, procesul este acum în stadiul administrării de probe și de verificare a legalității sesizări instanței.

Oana Zăvoranu susține că dosarul de șantaj este o făcătură și pretinde că medicul care o acuză de fapta penală ar fi făcut lucruri necurate în clinica sa, din postura de administrator.


‘Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă’, susținea, legat de acest caz, Oana Zăvoranu, la televizor.