Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

 Laciu Andreea
.

Noul sezon Survivor deja îi ține pe telespectatorii Kanal D aproape de micile ecrane. Concurenții din echipa Faimoșilor și din echipa Războinicilor au un motiv în plus să lupte cu toate puterile, în afară de faimă și orgoliu. Fiecare participant primește o sumă de bani pentru fiecare săptămână în care rezistă în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primul sezon „Survivor România’, filmat tot în Republica Dominicană, a înregistrat un succes uriaș și și-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorința de depășire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Amna eliminată Survivor (7)Amna eliminată Survivor (7)

Cine câștigă cei mai mulți bani de la Survivor

Cei de la click.ro susțin că Jador ar fi concurentul care are cel mai mult de câștigat din contractul de la Kanal D. Remus Ionuț Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, face bani grei din manele, dar acum averea lui poate crește considerabil dacă rezistă cât mai mult în Republica Dominicană. Ar încasa aproximativ 4.500 de euro săptămânal.

Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă', a declarat Jador. 

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor.A fost ofițer de marină

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu:„Venise un porumbel alb…'

Citește și: Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după decesul soțului.Cum arată acum artista în vârstă de 68 de ani

Cât câștigă Alexandra Stan la Survivor

Se pare că și colega lui din echipa Faimoșilor a negociat un contract bun. Pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs, pe Republica Dominicană, ar încasa 2.500 de euro pe săptămână, conform sursei citate anterior. Următorii în top sunt Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Ei ar încasa între 1.500 și 3.000 de euro.

Zannidache și-a negociat contractul, însă nu ar fi obținut prea mult, fiind abia la început de carieră. Zannidache de la Survivor este, cu siguranță, una dintre cele mai exotice apariții din noul sezon. Nu se teme de competiție și înfruntă mereu provocările din viață, cu zâmbetul pe buze. Este unul dintre artiștii lansați de Alex Velea în muzică, apoi a devenit cunoscut în toată țara datorită apariției în emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale.

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton