Câți bani a primit George Burcea să apară în noul sezon Ferma. Bucuria lui i-a stricat planurile Andreei Bălan: "Este imposibil de contactat!"

.

După mult timp în care a stat pe bară, ca actor, George Burcea a prins contractul cu Pro TV pentru noul sezon al show-ului Ferma. Chiar dacă orice sumă este mai bună decât nici o sumă, s-ar părea că fostul soț al Andreei Bălan ar primi mult mai puțini bani decât restul vedetelor cu care va locui în aceeași casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse Cancan, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ‘suferință’. Actorul ar câștiga în urma participării la Ferma în jur de 800 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în emisiune.


Andreeei Bălan nu i-a convenit absolut deloc faptul că George Burcea intră în Ferma și ar fi făcut presiuni să-l scoată din emisiune, potrivit acelorași surse. Motivul este unul neașteptat.

Cântăreața ar fi primit recent cadou o vacanță peste hotare, doar că Andreea Bălan ar avea nevoie și de semnătura lui George Burcea pentru a-și scoate fetele din țară. Cum actorul este puțin ‘prins’ în următoarea perioadă, Andreea Bălan ar fi încercat pe toate căile să ajungă la soțul cu care se află în divorț pentru obținerea semnăturii mult dorite.


Ce spune Andreea Bălan

„Armura mea a fost întotdeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreuna cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notariala din partea tatălui lor.

L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se afla la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu exista întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.



În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri. Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Din acest motiv am refuzat vacanța primita în Grecia și am optat pentru un sejur în România săptămâna viitoare cu copiii mei.’, a scris Andreea Bălan, pe Facebook.


Cine sunt concurenții care intră în noul sezon Ferma

16 concurenți vor lupta în condiții grele pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Concurenții vor fi împărțiți în două echipe: 8 orășeni și 8 săteni. Direct de pe scenă, podiumurile de modă sau pista de raliuri au acceptat provocarea. Astfel, Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu sunt pregătiți să își demonstreze puterea în acest sezon al show-ului „Ferma. Orășeni versus Săteni’


Așa se face că printre participanți se numără actorul George Burcea, Anda Adam și cântăreața de muzică populară, Ana Maria Ababei, dar și fostul concurent de la „iUmor’, Paul Diaconescu.