Câți ani a împlinit Cătălin Moroșanu azi și ce dorință are: "Privesc în trecut și..."

.

Astăzi a fost ziua lui Cătălin Moroșanu și fostul concurent Survivor nu a uitat să le mulțumească fanilor săi pentru tot suportul acordat de-a lungul carieri sale. Moroșanu a postat un mesaj emoționant, ca o concluzie pentru tot ceea ce a trăit până la 37 de ani, cu bune și cu rele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă ieri a fost ziua soției sale, astăzi Moroșanu a mai desfăcut o sticlă de șampanie și în cinstea lui. Sportivul a împlinit 37 de ani, vârstă pe care și-o asumă cu mândrie și zero regrete. Fostul concurent Survivor recunoaște cu sinceritate că nu a fost perfect și că a făcut și greșeli la viața lui, dar trăgând linie este fericit cu ceea ce a realizat până acum.


Astăzi împlinesc 37 de ani de viață, o vârstă a maturității și a realizărilor pe plan profesional! Privesc în trecut și îmi amintesc prin câte lucruri am trecut: am făcut mult bine, dar am făcut și rău, am avut realizări, am avut și eșecuri, am plâns, dar am și râs, am fost băiat bun, dar în același timp am fost și rău!


Toată cariera mea a fost ca un vis frumos din cre nu aș vrea să mă mai trezesc vreodată! Sportiv, vedetă tv, politician, promotor și ambasador al României pe plan sportiv.

Am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și prin ei am trăit fiecare moment din viața mea!', a transmis Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Instagram.

Moroșanu nu a uitat să le mulțumească fanilor care i-au fost mereu alături și l-au susținut, indiferent că a fost vorba despre luptele din ring sau de experiența Survivor și alte show-uri TV la care a participat de-a lungul anilor.


„Ce îmi doresc de ziua mea? Să am parte de sănătate, să a grijă de familia mea, să mă înconjor de oameni de calitate și să reușesc să inspir oameni în continuare. Vă mulțumesc pentru mesajele extraordinare și șă nu uitați că fără voi eu nu aș exista!!!', a mai adăgat acesta.

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație: „O aveam deja pe Natalis’/ EXCLUSIV


Citește și: Medicii i-au dat verdictul lui Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor: „Nu cred că o să mă mai lupt’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor: „M-am văzut pe mine la 26 de ani’/ EXCLUSIV

Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor: „Au potențial foarte mare

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soție, cu ocazia zilei de naștere

Cătălin Moroșanu a transmis un mesaj emoționant pentru soție, dat fiind faptul că Georgiana Moroșanu și-a serbat ziua de naștere. Se știe deja că luptătorul are o relație foarte frumoasă cu superba lui soție, între cei doi dăinuind respectul, iubirea și înțelegerea de… 19 ani!


‘Un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă: femeie, iubită, soție, mamă, prietenă! La mulți ani scumpa mea sotie, să rămâi același om minunat și nu știu cum se face, dar odată cu trecerea anilor, ești mai frumoasa ca oricând! 😍🤗😘❤️‘, a scris Cătălin Moroșanu, pe contul său de Instagram.


Moroșanu nu vrea să mai audă de Survivor

La mai bine de două luni de când a părăsit competiţia „Survivor România’, din motive medicale, Cătălin Moroşanu spune că nu mai vrea să audă de competiţie.

Invitat recent la podcastul „Acasă la Măruţă', Moroşanu nu s-a ferit să comenteze bârfele iscate la „Survivor’, conform cărora unii dintre concurenţi şi-ar petrece noaptea împreună şi şi-ar face aluzii sexuale.

„Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineaţa, timp de trei luni, credeam că-mi amorţise. Nu există aşa ceva, nu mai există atracţie sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viaţa mea de , a fost cel mai greu reality-show din viaţa mea’, a declarat Cătălin Moroşanu.