Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au sărbătorit 15 ani de la căsătorie. Iată ce şi-au spus cei doi!

 Florentina Liutic
.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au aniversat 15 ani de căsătorie, cei doi reuşind să rămână împreună în ciuda numeroaselor încercări prin care au trecut.

 

Pe 18 noiembrie s-au împlinit 15 ani de la nunta lor, iar frumoasa actriţă a ţinut să marcheze acest moment special pe Instagram.

 

A postat o fotografie alb-negru în care Michael o ţine în braţe şi o sărută pe frunte, poza fiind însoţită de următorul mesaj: „Aniversare fericită, dragă Michael! Ador viaţa noastră împreună şi sunt pregătită pentru următorii 15 ani'.

 

Michael nu s-a lăsat mai prejos şi a publicat pe Facebook două fotografii, una de la căsătoria lor din urmă cu 15 ani şi o alta din prezent. „Acum 15 ani şi astăzi… Aniversare fericită, Catherine!', a scris actorul.

 

Căsătoriţi din anul 2000, Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au împreună 2 copii, Dylan de 15 ani ani şi Carys, în vârstă de 12 ani. Mariajul lor nu a fost unul uşor, Catherine suferind de bipolaritate, iar Michael trecând printr-o perioadă foarte dură după ce s-a îmbolnăvit de cancer. În 2013, părea că povestea lor de dragoste se va încheia pentru totdeauna, însă sentimentele au fost mult mai puternice, iar cei doi s-au împăcat după ce au luptat împreună împotriva problemelor cu care se confruntau.

 

Foto: Instagram, Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton