Actorul Dominic West divorțează, după ce a fost suprins sărutându-se cu Lily James. Soția lui a cerut divorțul

 Dumba Gabriela
.

Inițial au pozat în cuplul încă perfect, neafectat de infidelitatea lui, dar iată că, o lună mai târziu, Catherine FitzGerald a decis să divorțeze de Dominic West, după 10 ani de căsnicie. Actorul de 51 de ani a fost suprins, acum o lună, sărutându-se, pe străzile din Roma, cu Lily James.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dominic West a jucat alături de actrițe frumoase întotdeauna și, deși este căsătorit de zece ani cu Catherine FitzGerald și au împreună patru copii, iată că idilele din filmele sale continuă și în realitate.

Dominic și Lily sunt colegi pe platourile de filmare pentru filmul The Pursuit of Love și au dus în realitate scenariul din film. Cei doi amorezi au fost surprinși în Roma luând prânzul împreună, plimbându-se cu scuterul și sărutându-se în plină stradă.

După apariția imaginilor în presa internațională, a venit și reacția soției lui Dominic West. Catherine FitzGerald, s-a declarat ‘șocată, devastată, cu inima frântă’, pentru că nu se aștepta la așa ceva și credea că mariajul lor este în regulă. Însă, ulterior au pozat împreună și părea că vor trece împreună peste această escapadă a actorului.

O lună mai târziu, însă, Catherine a decis să intenteze divorț, după ce soțul ei i-ar fi mărturisit că idila cu Lily nu a fost una neînsemnată, ci are sentimente pentru ea.

„Catherine le-a spus apropiaților că Dominic a recunoscut că are sentimente pentru Lily. Deși la început părea doar o aventură, Catherine zice că acum e evident că e ceva mult mai mult de atât între ei', au declarat prietenii cuplului pentru The Sun.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ciao Bella!! Lily James and Dominic West together in Rome! *DO NOT USE UNLESS FEE AGREED* *SPECIAL RATES APPLY – PLEASE CONTACT US TO DISCUSS**PREMIUM-EXCLUSIVE* Ciao Bella!! Lily James and Dominic West together in Rome! *DO NOT USE UNLESS FEE AGREED* *SPECIAL RATES APPLY – PLEASE CONTACT US TO DISCUSS*

„Ea le-a spus prietenilor ei că mariajul ei este ca și terminat și nu crede că va putea să treacă peste ce s-a întâmplat', a mai spus sursa.

După ce au apărut pozele cu Lily James și Dominic, actorul și soția sa, Catherine, au vorbit deschis despre ce s-a întâmplat, și au anunțat că „mariajul lor este puternic' și că „sunt în continuare împreună'. Ulterior, Catherine s-a răzgândit. „E o perioadă umilitoare pentru ea și vrea ca Dominic să facă curat după mizeria pe care a creat-o', a mai adăugat sursa.

Dominic West și Catherine au patru copii împreună: Dora (13 ani), Senan (12 ani), Francis (11 ani) și Christabel (7 ani).

Lily James a mai distrus o căsnicie

Daily Mail scrie că Lily James (31 de ani) nu ar fi la prima abatere', ci a mai distrus o căsnicie. Tot ea a stat la baza divorțului dintre actorului Armie Hammer (34 de ani), partenerul ei din filmul „Rebecca'. Armie și Elizabeth Chambers au împreună doi copii și decizia de a divorța a surprins pe toată lumea, având în vedere că se știa că au o căsnicie fericită.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că problemele au apărut în 2019, când Armie Hammer filma Rebecca', alături de Lily James. Se pare că soția sa, Elizabeth Chambers, a găsit pe telefonul lui mesaje pasionale de la o femeie pe nume Adeline', citează libertateapentrufemei.ro. Coincidență sau nu, Adeline' era numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, în condițiile în care personajul ei nu avea un nume specificat, ci e prezentată doar ca „doamna de Winter'.

Citește și:

Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi. Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

Ups! Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit fanteziile artistului: „Visează să umblu prin casă ca Eva a lui Adam și…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton