Câte kilograme a slăbit Sebastian Dobrincu la Survivor 2023: „Când ajunsesem la spital după accidentare, aveam...”

.

Câte kilograme a slăbit Sebastian Dobrincu la Survivor 2023. Toată lumea știe faptul că Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor pe urma unei accidentări destul de serioase. Celebrul antreprenor a ajuns acasă din Junglă, iar fanii l-au asaltat cu numeroase mesaje, întrebări și curiozități. Fără a mai sta pe gânduri, a decis că este momentul să vorbească despre experiența lui la Survivor România 2023. Mai mult decât atât, a dezvăluit câte kilograme a dat jos pe parcursul competiției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Câte kilograme a slăbit Sebastian Dobrincu la Survivor 2023. Sebastian Dobrincu a părăsit cea mai dură competiție, și anume Survivor România 2023, mai repede decât se aștepta. A plecat cu multă încredere în el și avea un obiectiv bine stabilit în minte, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. S-a accidentat în timpul unei probe, după ce a căzut și s-a lovit la picior, și din nefericire, nu a mai putut continua competiția. Medicii au intervenit imediat asupra problemei sale de sănătate și i-au dat un diagnostic destul de dur.


Nu doar că a fost eliminat de la Survivor, ci are nevoie de recuperare aproximativ jumătate de an. Vestea că nu o să mai fie concurent în competiție, cât și cea că 6 luni de zile nu are voie să facă efort și trebuie să stea mai mult, au venit ca o bombă pentru concurentul din echipa Faimoșilor. Sebastian Dobrincu a dezvăluit în fața tuturor că nu-i este deloc ușor să se împace cu aceste idei, mai ales că este genul de persoană care mereu trebuie să facă ceva productiv.


Citește și: Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023: „Un pas greșit. Vă sunt dator cu niște povești’

Citește și: Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023: „Este un om cu inima de aur’

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și…’


Citește și: Cum arată acum actrița Ornella Muti. Are 67 de ani, dar pare de 40 de ani

Câte kilograme a slăbit Sebastian Dobrincu la Survivor 2023

Sebastian Dobrincu a fost extrem de dezamăgit de faptul că nu mai poate continuar drumul pe care-l începuse la Survivor România 2023, însă a precizat că nu o să lase lucrurile așa. Ambiția sa l-a determinat să le promită tuturor celor ce l-au susținut că o să vină o vreme când o să participe din nou și o să fie câștigătorul. Deși nu a petrecut prea mult timp în junglă, celebrul antreprenor s-a dedicat trup și suflet, astfel că a pierdut în jur de 8 kilograme.


„Sincer, mi-au trecut prin cap toate scenariile posibile după ce am intrat pe primele trasee. Mi-am dat seama că în febra incandescentă a competiției ești expus unor astfel de momente de neatenție. Clar însă nu mă așteptam să am parte de o accidentare atât de gravă dintr-un simplu pas greșit. Iau acel pas greșit ca pe o lecție de viață. Când ajunsesem la spital după accidentare, aveam 8 kg mai puțin față de începutul emisiunii. Slăbitul extrem e parte din provocare. Am îmbrățișat ideea asta. Am reușit să mai pun câteva kilograme înapoi în zilele de recuperare petrecute în spital.’, a declarat Sebastian pentru Click!.


Sebastian Dobrincu: ‘Verdictul medicilor a fost solid încă de la început’

Sebastian Dobrincu a ajuns pe mâinile medicilor imediat după ce s-a accidentat la Survivor România 2023. Toată lumea speră să fie vorba despre o problemă de moment ce se rezolvă în scurt timp. Ei bine însă, nu a fost deloc așa, ba chiar a fost nevoie de o intervenție chirurgicală. Celebrul antreprenor a fost eliminat din marea competiție, iar acum are nevoie de recuperare. Potrivit cadrelor medicale, vreme de 5-6 luni trebuie să nu depună efort și să se recupereze, însă acesta nu știe exact dacă se poate abține să nu facă nimic.


Verdictul medicilor a fost solid de la început: va trebui să mă operez de urgență pentru a-mi corecta poziția osului rupt. Perioada de recuperare e estimată la 5-6 luni după intervenția chirurgicală, însă nu mă văd stând la pat atât de mult – poate dacă îmi mai antrenam puțin răbdarea la Survivor!‘, a continuat Sebastian Dobrincu.


Sebastian Dobrincu își dorește să mai participe la Survivor

Sebastian Dobrincu este extrem de dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat. Celebrul antreprenor speră că la un moment dat va putea să își ducă planul până la capăt. Mai cocnret și și-ar dori să mai participe la Survivor, de data aceasta ducându-și planul la bun sfârșit, și anume să câștige marea competiție, așa cum și-a dorit și de data aceasta, însă nu a fost posibil din cauza problemelor ce au intervenit.

„Am plecat cu dorința de a câștiga; de a savura fiecare zi. Tocmai faptul că m-am integrat atât de bine în peisajul Survivor face ca frustrarea accidentării să fie înzecită. Un lucru știu sigur: la un moment dat, în viață, voi revizita capitolul Survivor și îl voi încheia așa cum mi-am propus.’,a mai spus celebrul antreprenor.

Sursă foto: Facebook /Instagram