Câte kilograme are Diana Munteanu: „Sunt în cea mai bună formă”. Mulți fani i-au spus că ar fi anorexică

 Ifrim Georgiana
.

Câte kilograme are Diana Munteanu. De-a lungul timpului, prezentatoarea emisiunii „Neatza de weekend' a fost criticată că a slăbit prea mult și că a devenit „anorexică'. Într-un interviu recent, aceasta a spus ce greutate are în prezent, susținând că este în cea mai bună formă a sa. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu este preocupată de aspectul fizic, motiv pentru care face sport regulat și are un regim alimentar echilibrat. De-a lungul anilor, imaginile postate de aceasta pe rețelele de socializare au fost criticate, urmăritorii ei exprimându-și îngrijorarea cu privire la greutatea pe care o are. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu a slăbit prin diete periculoase, ci și-a modelat corpul prin stilul de viață pe care îl are. Recent, aceasta a dezvăluit că câte kilograme are, susținând că aspectul său fizic este rezultatul disciplinei pe care și-a format-o.

diana-1diana-1

Câte kilograme are Diana Munteanu. În ciuda criticilor pe care le-a primit din partea urmăritorilor ei, prezentatoarea a susținut întotdeauna că este mulțumită de felul în care arată. Mai mult, aceștia și-ar fi exprimat îngrijoararea că se află la un pas de „anorexie'.

Citește și: Diana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie!Cum a reacționat vedeta și câte kilograme are, de fapt

Citește și: Diana Munteanu, criticată din nou de fani din cauza intervențiilor estetice:”Păcat, erai mai frumoasă natură”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, la parastasul Ionelei Prodan. Impresara a plâns în hohote:”Să nu o uitați niciodată”

Citește și: Ce face Vlăduța Lupău cu banii strânși la botezul fiului ei:”Am văzut foarte multe vedete făcând asta”

Câte kilograme are Diana Munteanu

Prezentatoarea emisiunii „Neatza de weekend' a declarat că are 54 de kilograme și că este mulțumită de felul în care arată, fiind în cea mai bună formă de până acum.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea! Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta. Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 metri, consider că e o greutate optimă', a declarat Diana Munteanu pentru okmagazine.ro.

Ce relație are prezentatoarea cu fiul ei

În cadrul aceluiași interviu, Diana Munteanu a vorbit și despre relația pe care o are cu David, fiul ei din relația cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu. Aceștia au fost căsătoriți timp de 7 ani și au divorțat în 2014, însă au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună.

„David este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate. Nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă', a mai spus Diana Munteanu pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton