Câte kilograme a slăbit Zmărăndescu la Survivor. A avut un șoc când s-a cântărit: "Doamne, nu cred!"

.

Cătălin Zmărăndescu a slăbit foarte mult la Survivor, era vizibil lucrul acesta, dar cât timp a stat în competiție nu s-a putut cântări. De aceea, Faimosul a avut un șoc atunci când a ajuns acasă și a urcat pe cântar. Nici lui nu i-a venit să creadă că a slăbit atât de multe kilograme în timpul petrecut la Survivor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


La doar două zile după ce a fost eliminat, după ce a mâncat mai multe mese, Cătălin Zmărăndescu și-a făcut curaj și s-a urcat pe cântar. Când a plecat din România la Survivor, el avea aproximativ 114 kilograme.

Câte kilograme a slăbit Zmărăndescu la Survivor

„89 de kilograme am, frate! Și am venit cu 114. Doamne, nu cred’, a reacționat sportivul, după care a mai completat: „Cântarul nu minte.


M-am cântărit abia astăzi după ce două zile am mâncat ca spartul. Că așa este după Survivor România, doar la Pro TV’, a declarat Cătălin Zmărăndescu după ce s-a cântărit.

Pe contul lui de Instagram, Cătălin Zmărăndescu a arătat și dovada, a postat clipul în care se urcă pe cântar, în care se poate vedea câte kilograme are exact: 89,2.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie/ EXCLUSIV


Citește și: Ce se întâmplă cu Serghei Șoigu, Ministrul rus al Apărării, unul dintre apropiații lui Putin.Nu a mai apărut în public de două săptămâni

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după imaginea cu presupusul iubit:„Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul

Ce a declarat Zmărăndescu după eliminarea de la Survivor

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor în ediția din 22 martie. El a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimis acasă. S-a întors în România după 10 săptămâni de concurs, în Republica Dominicană.


„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici!


Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță, Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele’, a spus sportivul la Pro TV.

Câți bani ar fi câștigat Cătălin Zmărăndescu la Survivor


Sportivul a petrecut în Republica Dominicană 10 săptămâni. Conform playtech.ro, el era plătit cu 4.500 de euro pe săptămână, fiind cel mai bine remunerat concurent.

Astfel, Cătălin Zmărăndescu ar fi plecat de la Survivor 2022 cu 45.000 de euro.