Câte kilograme a slăbit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Arătam scheletic”

.

Câte kilograme a slăbit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Recent, fosta concurentă a vorbit despre modul în care s-a schimbat după experiența din Republica Dominicană, mai ales în ceea ce privește relația cu mâncarea. Pentru că în junglă porțiile erau limitate, Ruxi a susținut că acum o „ia panica' când nu termină tot din farfurie. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Ruxi a făcut parte din lista celor 12 celebrități care au luat parte la experiența din Republica Dominicană. În cadrul emisiunii, aceasta a trecut prin momente de panică, mai ales atunci când, în timpul unei furtuni, un trăsnet a lovit un copac, iar aceasta a fost la un pas să fie lovită de o creagă. Recent întoarsă acasă, Ruxi a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat în junglă, despre pierderea în greutate, dar și despre modul în care se raportează acum la mâncare.


Câte kilograme a slăbit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Câștigătoarea „Bravo, ai stil!’ a mărturisit că ar repeta o astfel de experiență, însă numai în condițiile în care dispune de suficiente provizii de hrană.

Citește și: Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Nu mi-a plăcut niciodată'


Citește și: Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici:'Am simţit o scânteie'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Carmen Pleșea, la 56 de ani.Vedeta a ajuns de nerecunoscut!

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu. Ce pofte alimentare neobișnuite are iubita lui Gabi Bădălău:„Sunt ca un rechin’

Câte kilograme a slăbit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Fosta concurentă a mărturisit că a slăbit aproximativ patru kilograme, cu toate că părea că a trecut printr-o pierdere drastică în greutate. După experiența din junglă, Ruxi apreciază mai mult mâncarea și resimte panică când nu termină tot din farfurie.


„Poate mi-am dat seama că nu sunt atât de rezistentă la foame. Apreciez mult mai mult mâncarea, nu aruncam până acum mâncare, dar acum când văd că nu am terminat tot din farfurie, mă apucă panica, pentru că nu vreau să arunc. În junglă trăind în fiecare zi cu foarte multă foame în mine, mâncam și de pe jos, mi-am dat seama că sunt oameni care trăiesc zilnic cu senzația asta de foame în stomac și mi s-a părut oribil, atunci mi-am dat un film foarte prost când am realizat chestia asta.


Nu am slăbit foarte mult, vreo 3-4 kg, dar păream mult mai slabă. Păream foarte slabă, gen coaste ieșite, oase, toate mi se vedeau, așa nu am slăbit mult, dar arătam scheletic’, a declarat Ruxi, potrivit playtech.ro.

„Am legat foarte multe prietenii’

Ruxi a mărturisit că s-a împrietenit cu o mare parte dintre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, lucru la care nu se aștepta nici ea. Aceaștia vorbesc zilnic, fiind legați de experiența prin care au trecut în junglă.


„Am legat foarte multe prietenii și nu mă așteptam. Bine, cu Anisia eram deja prietenă, cu Lidia, cu Ami, cu Alex Bogdan, cu Răzvan, chiar vorbim în fiecare zi toți. Ne-am legat cumva, acolo e altă lume și te legi cumva diferit de oameni decât în viața reală‘, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Pot să fac multe lucruri și nu mi-e frică’

Fosta concurentă a mărturisit că, proaspăt întoarsă acasă, a preferat să nu socializeze foarte mult. Întrebată dacă ar repeta experiența, aceasta a spus că s-ar duce numai dacă are suficiente provizii.

„Când am venit acasă am vrut doar să stau singură, nu am avut chef să mă sune nimeni, să vorbesc cu nimeni, pentru că simțeam că nu am ce explicații să le dau, că nimeni nu mă înțelege în afară de cei care au fost cu mine. Le spuneam: Bă, a fost oribil! Am avut zile în care nu mâncam!’ și ei spuneau: Lasă că trece! Ieșim?’ Și nu aveam chef, nu puteam. Lăsați-mă să-mi revin, că nu mă înțelegeți și nu vă suport!


Nu, nu aș mai repeta-o, m-am convins ce fac acolo. Bine, dacă ar trebui, aș face-o! Mi-am dat seama că pot să fac multe lucruri și nu mi-e frică, dar nu m-aș mai duce că mi-e foame, vreau să mănânc. Doar dacă aș lua mâncare la mine sau ceva provizii: conserve, m-aș duce’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook