Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express: „M-am întors cu....”

.

Cătălin Bordea s-a întors din America Express. La sfârșitul lunii mai, nouă perechi de vedete au plecat să se aventureze pe o rută de 7.000 de km prin Mexic, Guatemala și Columbia. Printre aceștia s-au numărat și perechea formată din actorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Comediatul s-a întors, acum, acasă și este de nerecunoscut. Câte kilograme a slăbit prezentatorul de la „Xtra Night Show'?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


După două luni departe de casă, vedetele se întorc din America Latină. Celelalte perechi care au participat la cel de-al cincilea sezon al emisiunii sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, rapperul Puya și soția lui, Melinda, trupa Andre, adică Andreea Antonescu și Andreea Bălan, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, influencerița Bie Adam și mama ei, Mihaela. Totodată, gazda emisiunii va fi Irina Fodor, care, la rândul ei, a ajuns acasă.


Cătălin Bordea s-a întors din America Express. Pe rețelele de socializare, comediantul a postat o fotografie și este de nerecunoscut. Iată câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea, în doar două luni!

Citește și: Irina Fodor s-a întors din America Express. Cum a fost prima noapte petrecută acasă:'Nu se mai putea opri din plâns'


Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste 

Citește și: Florin Pastramă are acces total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț:„Eu iau încasările’

Citește și: În scandalul celulitei, Marina Almășan o ridiculizează pe soția lui Pierce Brosnan:'Eu, dacă arătam așa…'

Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express

Cătălin Bordea a slăbit drastic după experiența din America Latină. Timp de două luni, acesta a fost nevoit să se descurce cu doar un euro pe zi și să găsească transport, cazare și mâncare


„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață!’, este mesajul care însoțește fotografia de pe rețelele de socializare.

Provocarea America Express a presupune depășirea limitelor fizice și psihice pentru câștigarea amuletei în valoare de 30.000 de euro. Câștigătorii ediției din 2021 sunt Mihai Petre și Elwira care s-au luptat, în ultimul episod, cu Emy şi Cuza de la „Noaptea Târziu’. Filmările ultimelor probe s-au desfășurat în  Tel-Aviv şi Ierusalim.


Ce declara Cătălin Bordea înainte de a lua parte la emisiune

Înainte de a pleca în aventura vieții sale, Cătălin Bordea a mărturisit că cel mai mult îi va duce lipsa soției sale. Actorul și soția sa, Livia Bordea, s-au cunoscut în 2012, iar după 2 ani de relație, în 2014, au făcut cununia civilă.


La 5 ani după cununia civilă, în 2019, Livia și Cătălin s-au cununat religios, iar la eveniment au participat doar rudele cele mai apropiate și câțiva prieteni.

„O să-mi lipsească soția mea, singurul lucru care o să-mi lipsească, o să ne lipseacă, de fapt, sunt soțiile. Maxim opt zile am stat despărțit cel mai mult de soția mea. Bine, nu știm cât o să stăm, dar ne pregătim psihic și emotional. Noi o să ne luam alune de 2 dolari și suc. (…) Oamenii sunt răi, când te vad bine si sanatos, te voteaza să pleci. O să facem tot posibilul să plecam ultimii’, a declarat Cătălin Bordea pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook & Instagram