Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul său: "Le faci oamenilor zile negre"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a primit o lovitură dură din partea fiului său, Mihai, unul dintre cei doi copii pe care Faimosul îi are din prima căsătorie. Tatăl și fiul nu-și mai vorbesc de câțiva ani, dar odată cu participarea lui Zmărăndescu la Survivor, s-a activat ura lui Mihai pentru el și l-a atacat dur într-un clip pe TikTok.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin și Mihai Zmărăndescu s-au certat foarte urât acum trei ani și de atunci nu-și mai vorbesc. Tânărul își acuză tatăl că nu a fost un părinte implicat și că în interviuri spune că are doar doi copii, când de fapt are patru.

27-viata-lui-mihai-fiul-lui-catalin-zmarandescu-in-afara-custii-mma-127-viata-lui-mihai-fiul-lui-catalin-zmarandescu-in-afara-custii-mma-1

Potrivit lui Mihai Zmărăndescu, agresivitatea Faimosului de la Survivor nu este una afișată doar de dragul show-ului de la PRO TV, ci a fost resimțită și de membrii familiei sale.

Mihai spune că se bucură că tatăl său participă în această emisiune pentru ca o țară întreagă să îl cunoască exact așa cum este cu adevărat.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul său

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate.

Niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie. Acuma le vede prin intermediul acestei emisiuni. Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi acolo. Să vadă lumea din ce în ce mai mult cum ești tu ca om, dragă tată!

Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!', este mesajul dur al lui Mihai, postat pe Tiktok.

Emil Rengle, ai sânge în instalație, te pup și te iubesc', a scris Mihai Zmărăndescu, pe InstaStory.

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău

Citește și: Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase: „E o casă atipică

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: „A zis că e o prostie, că vrea să…’

Cătălin Zmărăndescu și Mihai nu-și mai vorbesc

Într-o intervenție din primăvara trecută la Prima TV, Mihai a declarat că este extrem de dezamăgit de tatăl său, cu care a refuzat să mai vorbească.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!

Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la TV cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie… Ce să mai eu vorbesc cu el?', a spus Mihai anul trecut.

Alexandra și Mihai Zmărăndescu nu mai vorbesc de ani buni cu tatăl lor, pe care îl reneagă la ora actuală. Aceștia susțin că fostul luptător MMA nu a fost un tată bun, acuzându-l de violențe și comportament neadecvat în sânul familiei. De altfel, Mihai a menționat în postările sale că tatăl lui a arătat în emisiunea Survivor România care cu adevărat caracterul său. 

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii cu actuala soție, Luiza. Pe Cătălin Otto, născut în septembrie 2020, și pe Matilda Victoria, o fetiță care îi bucură zilele. Fiul cel mare, Mihai, i-a călcat pe urme și a devenit tot luptător.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton