Cătălin Zmărândescu, actor în serialul Clanul, de la Pro TV: "Am vrut să văd cum va fi"

.

Cătălin Zmărăndescu este actor în serialul Clanul, de la Pro TV! După experiența Survivor, s-au deschis ușile pentru Zmărăndescu și acum testează actoria. Luptătorul spune că l-a încântat foarte mult ce s-a întâmplat la filmările pentru Clanul și este, clar, o experiență pe care ar vrea să o repete.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Zmărăndescu este încă una dintre vedetele care debutează ca actor în serialul Clanul de la Pro TV. Producția, care a mizat pe un mix între vedete fără experiență actoricească – precum Theo Rose – pe care îi pune față în față cu actori cu experiență uriașă, precum George Ivașcu sau George Mihăiță.

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre rolul din Clanul


Cătălin Zmărăndescu își va face debutul pe micul ecran ca actor, chiar în episodul de astăzi, 7 noiembrie 2022.

„Este prima dată când experimentez rolul de actor și sper să nu fie și ultima. Spre marea mea surpriză, m-am simțit foarte bine pe set.

Mi-a plăcut să văd tot ce înseamnă filmările pentru un serial atât de mare, să fiu nevoit să am un program atât de strict de filmare și să depind cumva de atât de mulți oameni.

Clar, o experiență ca nici una de până acum!„, a declarat Zmărăndescu pentru fanatik.ro.


Citește și: Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu:’O rog frumos să nu mă mai înjure’

Citește și: Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ‘Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci

Citește și: Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…

Zmărăndescu, mândru să joace în Clanul, alături de actori atât de mari


„Încă din vară de când am aflat de poveste mi s-a părut extrem de interesant și am vrut să văd cum va fi. Am aflat apoi și că vor juca actori precum George Mihăiță, George Ivașcu, Carmen Tănase și am fost convins că va avea succes.

Apoi, am primit propunerea de a apărea în câteva episoade… și am zis că e clar că mi se potrivea.

Mă bucur foarte tare că aici a fost prima experiență de acest gen și sper să mai am ocazia să mă revăd cu această echipă„, a mai spus fostul concurent de la Survivor.


Cum s-a simțit Zmărăndescu la filmările Clanul

Atmosfera este cumva diferită față de show-urile din care am făcut parte: aici totul se filmează la minut, fiecare actor este pregătit să treacă rapid de la make-up la haine și apoi la repetiția pentru scena următoare.


Fiecare greșeală sau uitare de replici poate conduce la prea multe duble, ceea ce va întârzia filmarea.

Da, am avut emoții, să fiu sincer. Și asta pentru că fiind prima dată când făceam așa ceva, nu am vrut să greșesc sau să simt că nu pot să mă ridic la nivelul așteptărilor celor care m-au propus. Nu vă ascund, că și ai mei abia așteptau să mă vadă jucând!„, spune Cătălin Zmărăndescu.