[EXCLUSIV] Un calator...Catalin Stefanescu

 Paula Stan
.

Un calator…unul de cursa lunga, chiar. Nu doar pentru ca, refuzand avionul, a ajuns candva cu trenul pana la aurora boreala, in Nordul Scotiei, ci si pentru ca ar putea vorbi ore in sir despre lucrurile in care crede, chiar si la o limonada.

Despre „Garantat 100%, prejudecati si turism cultural, dar si despre relatii, manele si Mariah Carey.

 Catalin Stefanescu

Abilitatea lui Catalin Stefanescu de a crea povesti in jurul sau, asa cum face de 14 ani la „Garantat 100% (TVR), este un talent care il insoteste pretutindeni. L-a insotit si la sedinta noastra foto, programata initial intr-o zi de vineri, in care Bucurestiul aglo­merat era, asa cum ne avertizase Catalin, un fel de Circul Globus, in conditiile in care urma sa pozeze alaturi de masina sa, un Mercedes GLK. A venit la locul de intalnire imbracat la costum, cu papion, dupa cum il rugasem, si cu febra de 38 de grade. Asa ca am reprogramat sedinta pentru ziua urmatoare, cand Catalin nu era mai putin racit, insa orasul era cu mult mai liber. Noroc ca exista Theraflu, noroc ca Mercedesul lui Catalin se misca repede si ca el ar sta de vorba o suta de ani despre lucrurile care ii plac.

Autor: Oana Popoiag

Fotograf: Sebastian Enache

Citeste interviul in EXCLUSIVITATE in numarul de octombrie  al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton