Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică la America Express, în timpul unei probe. Doina Teodoru: „Cea mai simplă...”

.

Ultima ediție a emisiunii „America Express' a fost una plină de emoții și adrenalină, având în vedere că s-au aflat concurenții care intră în cursa pentru marele premiu. Cele trei echipe rămase în competiție au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și asigura un loc în marea finală, iar probele nu au fost deloc ușoare. Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o localnică, iar Doina Teodoru i-a fotografiat. Iată ce reacție a avut actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În ediția anterioară a show-ului „America Express’, telespectatorii au aflat care sunt cele două echipe care se vor lupta în marea finală – Cătălin Bordea și Nelu Cortea, respectiv Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați din competiție, deși au sperat pănă în ultimul moment că ar putea obține un loc în cursa pentru marele premiu. În cufărul primit de la Irina Fodor, se afla un totem ruși, ceea ce se traduce prin eliminarea lor de la „America Express’.


Una dintre probele la care au fost sususe echipele de la „America Express’ a fost aceea de a convinge localnicii să-i sărute și de a imortaliza momentul. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au conformat imediat, iar momentul a stârnit un val de reacții din partea telespectatorilor.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas’


Citește și: Doina Teodoru, despre căsătoria cu Cătălin Scărlătescu: „Scopul meu nu este să mă mărit’. Ce spune despre copii

Citește și: Survivor România 2023. Lucianna Vagneti a fost eliminată din concurs: „Mi-am dat seama că eu nu sunt atât de tare…'

Citește și: Cum arată casa pe care Iuliana Beregoi și-a cumpărat-o la doar 18 ani: „Sunt recunoscătoare pentru tot ce am'

Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o localnică la America Express


În ediția de aseară „America Express’, concurenții au fost nevoiți să testeze propritățile afrodisiace ale unei supe primite de la Irina Fodor, gazda emisiunii. Proba a constat în a-i convinge pe localnici să-i sărute, moment care trebuia și fotografiat de coechipieri. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au conformat probei și au dus-o la capăt în timp record. Juratul de „Chefi la cuțite’ s-a sărutat cu o localnică, iar actrița a imortalizat momentul.

„Ea a zis din start da. (…) M-am pupat și eu prima dată în viața mea cu o columbiancă și tu (n.r. iubita lui) cu un columbian’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express.


Cum a reacționat Doina Teodoru

La rândul ei, Doina Teodoru a trebuit să îndeplinească proba sărutului. Actrița s-a apropiat de partenerul localnicei sărutate de Cătălin Scărlătescu și a dus misiunea la capăt. La final, concurenta a subliniat că a fost una dintre cele mai ușoare probe la care au fost supuși în competiția „America Express’.

„Cea mai simplă probă’, a spus Doina Teodoru.


Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost eliminați de la America Express

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au părăsit competiția „America Express’, iar echipele care se vor lupta în marea finală sunt formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, respectiv Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Vizibil emoționați, bucătarul și actrița au făcut câteva declarații despre eliminarea lor.

„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț, suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine’, a mărturisit chef-ul.


La final, după ce a primit vestea eliminării, acesta și-a amintit și de dragul lui coleg Sorin Bontea. „O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?’, a mai ținut să specifice acesta.

Sursa foto: Facebook