Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite”. A făcut-o pe Mădălina Cafadaru să plângă: „Toți sunt niște idioți și...”

.

Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite'. În ediția trecută a emisiunii, juratul a pierdut-o pe Lina Chirilă din echipa sa, după ce a obținut cel mai mic punctaj în proba eliminatorie. Tensiunile au fost la cote maxime, astfel încât coordonatorul echipei aurii și-a ieșit din minți și a avut o reacție neașteptată la adresa concurenților. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În timpul celui de-al șaptelea battle din cadrul emisiunii, Cătălin Scărlătescu a fost o reacție total neașteptată. Acesta a pus-o la zid pe Brigitta Gheorghe, acuzând-o că destabilizează echipa. Nici ceilalți membri ai echipei nu au scăpat de replicile acide ale celebrului bucătar, astfel încât Mădălina Cafadaru a izbuncit în lacrimi. Deranjat de atitutinea concurenților și de modul în care se desfășoară în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a fost văzut într-o ipostază cu totul neașteptată.


Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite’. Juratul i-a propus Brigittei Gheorghe să se mute într-o altă echipă, acuzând-o că îi desconsideră pe ceilalți concurenți. Totodată, acesta a susținut că nu este respectat de membrii echipei aurii.

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…’ / EXCLUSIV


Citește și: Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea:„I-a plăcut de mine, mi-a…’

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:’Am menținut fiorii în relația noastră’

Citește și: Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină:'Primul trimestru e cel mai greu'


Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite’

Se pare că juratul a fost deranjat de atitudinea Brigittei Gheorghe, acuzând-o că destabiliează echipa și nu luptă pentru binele comun. Și ceilalți membri ai echipei au fost vizați, bucătarul spunându-le că au o lipsă „totală de respect’ față de el.

„Brigitta dacă nu-ți place echipa asta, te rog eu frumos, Bontea și Dumitrescu abia așteaptă să te ia le ei în echipă. Nu mai sta, draga mea! Mi se pare că îmi destabilizezi echipa, mi se pare că nu tragi cu ei.


Mi se pare că îi desconsideri pe toți, toți sunt niște idioți și doar tu exiști. Aveți o lipsă totală de respect față de mine. Vă mulțumesc pentru cele două farfurii!’, a declarat chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

În apărarea ei, Brigitta a susținut: „Trebuia să mă focusez să nu plec acasă’.


Mădălina Cafadaru a izbucnit în lacrimi

Vâzându-l pe Cătălin Scărlătescu într-o astfel de ipostază, concurenta Mădălina Cafadaru nu s-a mai abținut și a izbucnit în lacrimi. La rândul lui, juratul a susținut că ar plânge, având în vedere modul în care s-a desfășurat cel de-al șaptelea battle.

„Plângi, că e frumos să plângi. Și mie îmi vine să plâng’, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

La rândul ei, Mădălina Cafadaru a făcut câteva declarații despre Brigitta Gheorghe, arătându-se deranjată de atitudinea acesteia. Totul ar fi pornit de la faptul că aceasta din urmă vorbea în engleză cu  Tobi Ibitoye, deși concurentul de orgine nigeriană vorbește limba română.

Sursa foto: Facebook