Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. De ce a fost lovit de o localnică: „Pe mine avea boală de când a ajuns acolo”

.

Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. Ultima ediție a emisiunii de la Antena 1 a fost una plină de momente neașteptate și adrenalină pentru echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Ajuns la apogeul epuizării, cunoscutul bucătar a fost pregătit să renunțe la una dintre probele la care a fost supus. Mai mult, acesta a fost pălmuit de o localnică, iar reacția partenerei sale a fost surprinzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. Ultimele echipe rămase la „America Express’ au ajuns în Guatemala, a doua țară de pe traseul Drumului Aurului. Cursa a fost una dificilă, căci concurenții au fost nevoiți să urce în vârful unei piramide. Această probă le-a dat mari bătăi de cap vedetelor, mai ales lui Cătălin Scărlătescu, care s-a simțit rău și a fost gata să se dea bătut. Partenera acestuia, Doina Teodoru, a fost cea care l-a încurajat și l-a determinat să încheie proba. La rândul lui, Ovidiu Buta a fost la un pas de leșin, având în vedere dificultatea cursei și temperatura caniculară.


În cursa pentru marele premiu, au mai rămas șapte echipe – Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Citește și: Ce condiție are Delia pentru a participa la America Express: „Nu merg decât dacă…'


Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…'

Citește și: ‘Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite’. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana Maria Orozco, alias „Betty cea urâtă’. Are 49 de ani și a trecut printr-o transformare incredibilă


Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express

În ultima ediție a emisiunii, concurenții au fost nevoiți să urce în vârful piramidelor, traseul fiind unul dificil și destul de periculos. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a acuzat stări de rău și a închis ochii pentru a putea rezista la o astfel de înălțime. După ce a luat o pauză și s-a stropit cu apă, Doina Teodoru l-a încurajat să încheie proba.

„A început să se încețoșeze treaba! Mi-a luat-o inima razna. Cred că aveam peste 147 puls. Bine că am închis ochii că altfel începuse să se învârtă piramida aia cu mine. Eram pilaf, nu încerca să respiri să mă liniștesc și nimic. Am luat apa, am dat pe mine. Mi-a trebuit mult timp să-mi revin’, a declarat Cătălin Scărlătescu la America Express.


La rândul lui, Ovidiu Buta a fost la un pas de leșin: „Cred că eram într-o hiperventilație pe care eu nu o realizam. Nu mă simțeam obosit, dar corpul meu încerca să scoată apă’.

Bucătarul a fost pălmuit de o localnică


La începutul ediției trecute a emisiunii, Irina Fodor le-a oferit concurenților câteva informații despre Guatemala. Ulterior, aceștia au fost supuși unui test cu întrebări, iar cei care au greșit răspunsurile au fost pedepsiți. Cătălin Scărlătescu a dat primul răspuns greșit, așa că a fost pălmuit de o localnică.

„Pe mine avea boală de când a ajuns acolo. Voia să mă pălmuiască! V-am spus eu, deci femeia avea contact cu mine din prima, a vrut să mă… dar de drag. Rozita, și eu te iubesc!’, a precizat juratul de la Chefi la cuțite.


Deși bucătarul nu s-a arătat deloc deranjat de gestul localnicei, Doina Teodoru a avut o reacție neașteptată. Aceasta s-a dat puțin în spate și a părut complet surprinsă de pedeapsa primită de partenerul ei de viață.

Sursa foto: Facebook