Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare la America Express și le-a prezis viitorul relației: „Linia dragostei e...”

 Ifrim Georgiana
.

Ultima ediție a emisiunii „America Express' a fost una plină de momente neașteptate. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare, care le-a prezis viitorul relației. Misiunea a avut loc în regiunea Santandor din Columbia, iar Dinu și Jean Gavril, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda Gărdescu au avut parte de o experiență inediată. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ediția anterioară a emisiunii „America Express', echipele rămase în competiție au avut parte de adrenalină la maximum. Ca primă sarcină din cursa pentru ultima șansă, concurenții au trebuit să învețe să citească în palmă de la femei rrome din Giron, considerate moșteniri culturale ale regiunii de UNESCO. Una dintre ghicitoare a prezis viitorul relației lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru, iar cei doi au avut o reacție neașteptată atunci când au auzit că vor avea probleme în cuplu.

scar9scar9

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare la „America Express' și le-a prezis că relația lor este în pericol. La proba ghicitului în palmă, concurenții au avut parte de adevărate „revelații'.

Citește și: 'Au murit mulți oameni'. Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Citește și: Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. De ce a fost lovit de o localnică: „Pe mine avea boală de când a ajuns acolo'

Citește și: Survivor România 2023. Crina Abrudan a fost eliminată din competiție

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Puya și Melinda au fost eliminați

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare la „America Express'

Înainte de a ajunge la proba ghicitului în palmă, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut o discuție cu un șofer. Acesta din urmă i-a întrebat dacă sunt căsătoriți, iar Cătălin Scărlătescu i-a spus că încă nu au făcut pasul cel mare, deși formează un cuplu de aproximativ un an.

Nu. Suntem împreună de aproximativ un an', a spus cunoscutul bucătar.

Ulterior, aceștia au ajuns la o ghicitoare și li s-a citit în palmă. Aceasta le-a mărturisit că vor avea probleme în dragoste și că relația lor nu va dura prea mult: „Linia dragostei e așa (n.r. scurtă)'.

Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru când li s-a prezis că vor avea probleme în dragoste

În momentul în care ghicitoarea le-a prezis că nu vor avea o relație de lungă durată, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au început să râdă. Ulterior, aceștia au fost nevoiți să aducă alte trei persoane cărora să le citească în palmă, punând în aplicare ceea ce au învățat de la femeia din Giron.

În cursa pentru ultima șansă, au fost înscriși și Melinda și Puya, care au ajuns față-n față cu ghicitoarea din Columbia. Acolo, soția artistului a făcut câteva dezvăluiri despre originile sale.

„Am ajuns la ea acolo și ne-a explicat ce înseamnă. Am zis că așa au ele un talent', a spus Melinda.

Întrebată dacă are origini spaniole, Melinda a spus: „Nu, sunt rromă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton