Cătălin Scărlătescu, din culisele emisiunii „Chefi la cuțite”: „S-ar putea să ne și batem. Între noi există...”

.

Cătălin Scărlătescu, despre ce se întâmplă în culisele emisiunii „Chefi la cuțite'. Invitat în cadrul podcastului lui Speak, juratul a făcut câteva mărturisiri despre ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la emisiunea culinară. Acesta a vorbit despre tensiunile dintre el și ceilalți jurați, dar și despre momentele când s-a relaxat la un pahar de vin cu colegii săi de platou. Iată dezvăluirile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


„Chefi la cuțite’ este una dintre cele mai mai urmărite emisiuni culinare de la noi din țară. Formatul a ajuns la inimile telespectatorilor datorită poveștilor impresionante ale concurenților, dar și a triou-lui format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Anul acesta, emisiunea a revenit cu un sezon aniversar, respectiv cel de-al zecelea. Filmările se desfășoară într-un cadrul cu totul nou, iar concurenții sunt suspuși unui regulament cu noi provocări și noi povești picante.


Cătălin Scărlătescu, despre ce se întâmplă în culisele emisiunii „Chefi la cuțite’. Invitat la podcastul găzduit de Speak, celebrul bucătar a vorbit cu sinceritate despre dedesubturile show-ului culinar. Acesta a recunoscut că între el și ceilalți doi jurați a fost stabilită o conveție, care îi face de nedespărțit.

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…’ / EXCLUSIV


Citește și: Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea:„I-a plăcut de mine, mi-a…’

Citește și: Monica Iagăr, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep:'Testele astea făcute așa sunt dubioase…'

Citește și: Daniela Crudu, noi imagini cu burtica de gravidă.Cum s-a filmat fosta asistentă TV


Cătălin Scărlătescu, despre ce se întâmplă în culisele emisiunii „Chefi la cuțite’

Juratul emisiunii a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice în timpul filmărilor pentru emisiunea „Chefi la cuțite’. Prin prisma profesiei sale, acest lucru este inevitabil, având în vedere că mâncarea și băutura se completează și se potențează reciproc.

„Necesită voință, la mine a necesitat timp. Să bei toată băutura aia… Dacă o să treci în drumurile tale, din când în când, pe la noi și o să ne găsești la masă, îți iei paharul și mă întrebi, ‘Bă, ce vin e ăsta? și eu îți spun, te învăț, guști și o să vezi că, după o amiciție de 6-7 luni, o să începi să ridici pretenții. (…)


Da… Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei. N-am cum. Mâncarea se asociază cu băutura’, a susținut Cătălin Scărlătescu.

Cei trei chefi au făcut un pact

Deși există multe momente tensionate între cei trei jurați, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că au încheiat un pact care îi face de nedespărțit. Cu toate acestea, în spirit de glumă, celebru bucătar nu exclude și posibilitatea de izbucnire a unei dispute violente.

„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară.


S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți. Uită-te la Beatles ce s-a întâmplat, sunt multe formații din astea, echipe…ce rost are? Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu’, a completat juratul.


„Nu sunt gelos’

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că nu a fost încercat de invidie față de colegii săi. Fiecare dintre ei și-a demonstrat profesionalismul în bucătărie, chiar dacă nu împărtășesc întotdeauna aceleași gusturi și păreri.

„Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos. Și atunci nu pot să dezvolt o ură, nu există. E cel mai urât sentiment de pe pământ. Eu sunt sigur că dacă ne dai 10 ingrediente la fiecare și ne pui să gătim ceva, o să iasă acel ceva spectaculos, dar în trei touch-uri diferite’, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook