Cătălin Rizea are șanse să câștige Chefi la Cuțite! Cine l-a convins pe soțul Addei să participe la show-ul culinar

.

Cătălin Rizea se descurcă excelent la Chefi la Cuțite, impresionându-i pe jurați cu talentul său la gătit și chiar are șanse să câștige. Soțul Addei spune că și-a dorit dintotdeauna să meargă la Chefi la Cuțite, dar nu a avut curaj, însă ceea ce l-a convins pe Cătălin Rizea să meargă la show-ul de gătit de la Antena 1 a fost tocmai insistența soției sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Rizea la Chefi la Cuțite? Cine ar fi crezut asta?!


Ei bine, Cătălin Rizea și-a demonstrat talentul și abilitatea de bucătar la Chefi la cuțite, jurații fiind impresionați de preparatele senzaționale pregătite de soțul Addei. Ba chiar mulți au afirmat deja că are șanse să câștige noua ediție a show-ului Chefi la Cuțite.


După participarea tumultoasă la „Asia Express' alături de soția lui, Adda, Cătălin Rizea a trecut la un alt nivel și a intrat în bucătăria juraților de la Chefi la cuțite. Deși inițial a început ca o glumă, Cătălin și-a dat seama că iubește să gătească și este foarte fericit că jurații de la Chefi la cuțite l-au încurajat să meargă mai departe cu pasiunea lui.

Cine l-a încurajat pe Cătălin Rizea să meargă la Chefi la cuțite

Dincolo de pasiunea lui și dorința de a-i fi recunoscut talentul în bucătărie, Cătălin Rizea a primit impulsul de care avea nevoie chiar de la soția lui, Adda, persoana cu care, în Asia Express, se certa tot timpul. Invitat la „Xtra Night Show', Cătălin Rizea a vorbit despre experiența de bucătar în cadrul emisiunii Chefi la cuțite și cum soția lui l-a determinat să-și urmeze visul.


„Datorită ei pentru că era o chestie pe care mi-o doream și ea a fost brânciul ală de care aveam nevoie. Am fost cu ea invitat special după Asia Express la Chefi la cuțite, acolo unde am pregătit un preparat, am vorbit cu Robert Petrescu, un prieten foarte bun de-al meu și el mi-a făcut un preparat care se pregătea foarte bine și cu tema emisiunii. Am făcut odată cu el, apoi singur și a treia oară am venit la Chefi și mi-a ieșit foarte foarte bine. Adda de multe ori îmi spunea că trebuie să mă duc la emisiune.', a spus Cătălin Rizea.


Cătălin Rizea este și bucătarul familiei, nu doar bucătar la Chefi la cuțite

Deși nu are experiență într-o bucătărie profesională și a învățat singur să gătească, pentru familia lui până acum, Cătălin Rizea le-a dat peste nas multor bucătari de meserie înscriși la Chefi la cuțite. Gustul rafinat, dar și creativitatea l-au dus pe Cătălin Rizea în topul celor mai buni concurenți ai sezonului, spre surprinderea tuturor.


Cătălin Rizea spune că el este bucătarul familiei, iar plăcerea de a găti a venit natural. Deși Adda a mărturisit că nu este tocmai pricepută în arta culinară, se bucură de pasiunea soțului ei care o răsfață cu bunătăți și îl încurajează să arate și altora ce maestru este în bucătărie.

Citește și:

Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor: „Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost cerută de soție artista: „Am stricat tot'

Cum decurge relația dintre Adda și Cătălin după Asia Express. Artista își laudă soțul: „Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu!'

Cătălin Scărlătescu, enervat la culme de Cătălin Rizea, la Chefi la cuțite


Cătălin Scărlătescu a fost enervat la culme de Cătălin Rizea, într-o ediție trecută a emisiunii Chefi la cuțite. Bucătarii din cele trei echipe conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au aflat de la Gina Pistol faptul că trebuie să pregătească în șaizeci de minute rețete cât mai gustoase pe bază de foietaj. Când cronometrul a fost pornit, emoțiile concurenților au atins cote uriașe și haosul a cuprins instant bucătăria emisiunii Chefi la cuțite.


Acesta a fost și momentul în care atitudinea mai independentă a lui Cătălin Rizea l-a scos din sărite pe Cătălin Scărlătescu. „Nu se concentrează pe ceea ce îi spun eu să facă. Dar până la urmă a înțeles ce are de făcut’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu despre soțul celebrei Adda.