Cătălin Moroșanu, plin de nervi la Survivor: „Mă jur că iau toată recompensa și o arunc în mare!”

 Dumba Gabriela
.

Faimoșii de la Survivor nu sunt încântați de modul în care se gospodăresc cei din tabăra albastră, Războinicii. Cătălin Moroșanu a avut o reacție dură la adresa acestora și, plin de nervi, le-a spus ce s-ar fi întâmplat în echipa lor dacă unii dintre colegi ar vrea să procedeze la fel ca Războinicii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Discuțiile aprinse dintre Războinici, care au avut loc în ultimul consiliu de eliminare de la Survivor România, i-a surprins pe Faimoși. Mai exact, modul în care echipa albastră a ales să-și împartă recompensele i-a indignat pe adversarii lor.

jador-si-concurentele-de-la-survivor-romaniajador-si-concurentele-de-la-survivor-romania

„Dacă la începutul jocului toată lumea marja că sunt o familie și că se înțeleg bine, aseară mi-am dat sema că nu sunt o familie și sunt mai multe grupulețe. Faptul că nu-și fac mâncarea la comun, ci își ia fiecare partea de orez și și-o gătesc, e ceva ce ce eu nu pot să concep', a spus Faimosul Cătălin Moroșanu.

Luptătorul spune că acest lucru nu face decât să dezbine echipa, iar membrii acesteia să devină individualiști. Mai mult, acesta face o afirmație controversată și susține că preferă ca nimeni să nu mănânce de la Faimoși, decât să procedeze așa cum o fac Războinicii.

„Am rămas puțin uimit de ce se întâmplă la Războinici și cât o să fiu în echipa asta nu o să permit să împărățim resursele. Mă jur că iau toată recompensa și o arunc în mare, mâncarea se împarte în echipă și după ce e gătită fiecare își ea partea lui.

Asta e pentru închegarea echipei, că împărțim totul, pentru că muncim pentru chestia asta', adaugă Cătălin Moroșanu, citat de wowbiz.ro.

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor.Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Jador de la Survivor le-a atacat dur pe Faimoase

Alexandra Stan a simțit să le spună colegilor săi că Faimoșii au noroc de Majda, care le gătește totul, însă precizează că dacă actrița nu ar fi fost în competiție, o altă fată s-ar fi ocupat să pregăteasca mâncarea la comun.

„E vrăjeală că ei sunt familie, dar de fapt își împart o mână de orez. E rar să ai o mamă Majda ca la noi, că ne-a făcut de fiecare dată, dar pe lângă asta, dacă nu ar fi Majda iau eu să fac orezul sau Simona sau Ana, face cineva', spune Alexandra Stan.

Jador însă este de altă părere și spune că prezența Majdei în echipa lor este importantă, pentru că, în caz contrar, nu și-ar fi asumat rolul de bucătăreasă niciuna dintre colegele sale.

„Femeile din secolul 21, probabil că dacă noi nu o aveam pe Majda, niciuna dintre mironosițele astea nu ar fi gătit. Îmi pare rău că spun asta, eu nu le văd pe niciuna să gătescă, deși spun că gătesc, nu', a spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton