Cătălin Moroșanu, declarații dure la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor: "La fel de trădător"

.

Cătălin Moroșanu uimește pe toată lumea la Survivor, cu niște declarații dure la adresa lui Culiță Sterp. Atunci când Culiță l-a pus pe punct pe Jador, în timpul unui consiliu, luptătorul l-a sprijinit și l-a încurajat. Acum însă, Faimosul îl numește „trădător” pe Culiță, tocmai pentru ceea ce i-a spus atunci prietenului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu consideră că Faimosul Culiță va fi băgat la înaintare pe post de lider, la consiliu, însă el va profita de acest lucru și își va trăda colegii. De asemenea, Moro mai consideră că aliații lui Culiță ar fi Zanni și Sebi, cei care pun la cale planul de eliminare al celorlalți Faimoși.


„Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față. Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre: Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el', a declarat Moroșanu, la Survivor.


Cătălin Moroșanu, declarații dure la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor

Acum Moroșanu l-a numit „trădător' pe Culiță Sterp, dar în trecut l-a apreciat pentru ceea ce a spus despre Jador. Mai mult decât atât, a fost de acord cu ceea ce a spus Culiță despre rolul de lider pe care și l-a asumat. Fanii emisiunii au reacționat și ei în mediul online, criticând dur gestul făcut acum de Moroșanu.

Recent, Faimosul a mai făcut niște declarații care i-au uimit pe telespectatori. Atunci când a văzut modul în care Războinicii își împart mâncarea, Moro a anunțat că el va arunca recompensa în apă, dacă se va întâmpla același lucru și în echipa Faimoșilor de la Survivor.


Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor. Sunt împreună de 19 ani!

Citește și: Mădălin Ionescu revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat contractul și ce emisiune va avea


„Dacă la începutul jocului toată lumea marja că sunt o familie și că se înțeleg bine, aseară mi-am dat sema că nu sunt o familie și sunt mai multe grupulețe. Faptul că nu-și fac mâncarea la comun, ci își ia fiecare partea de orez și și-o gătesc, e ceva ce ce eu nu pot să concep, a spus Faimosul Cătălin Moroșanu.

„Am rămas puțin uimit de ce se întâmplă la Războinici și cât o să fiu în echipa asta nu o să permit să împărățim resursele. Mă jur că iau toată recompensa și o arunc în mare, mâncarea se împarte în echipă și după ce e gătită fiecare își ea partea lui. Asta e pentru închegarea echipei, că împărțim totul, pentru că muncim pentru chestia asta, adaugă Cătălin Moroșanu, citat de wowbiz.ro.


Cătălin Moroșanu de la Survivor, mesaj emoționant pentru soția lui

Recent, luptătorul și soția lui au împlinit 19 ani de relație. Cei doi sunt împreună de când erau foarte tineri, iar acum sunt extrem de fericiți și au împreună și o fetiță.


‘Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire.

De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult„, a scris Moroșanu.