Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp, la Survivor: "Adevăratul om care..."

.

Situația este tot mai tensionată la Survivor! Dacă Moroșanu și Culiță Sterp nu au avut niciun conflict în Dominicană până acum, iată că luptătorul a făcut o serie de acuzații grave la adresa colegului său din echipa Faimoșii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a intrat în vizorul lui Cătălin Moroșanu la Survivor și artistul este acuzat de luptător că îi manipulează pe ceilalți concurenți și stabilește alianțele în competiție.


Prieteniile formate la începutul competiției Survivor România în echipa Faimoșilor se destramă pe zi ce trece. Echipa Faimoșilor a fost greu încercată în această săptămână la Survivor, după ce a pierdut ambele jocuri de imunitate.


Pe de altă parte, Roxana Nemeș și Simona Hapciuc au fost propuse pentru eliminare, iar duminică seara, Simona a părăsit competiția.

„Mă așteptam la cinci voturi, patru sigure și de al Anei eram între, deoarece nu am avut nicio divergență cu ea. Au nominalizat-o pe Roxana, e cunoscută și are susținători, apoi pe mine.', i-a spus Simona Hapciuc lui Sebi, înainte de votare.

„I s-a părut nedrept că am nominalizat-o. Ea nu e slabă pe traseu, dar are un genunchi care o poate lăsa pe traseu. Se aștepta Roxana să mă voteze și astăzi Moroșanu cum am fost votat ieri.', a fost replica lui Sebi.


Cătălin Moroșanu consideră că în spatele alianței formată din Zanni, Sebastian Chitoșcă, Ana Porgras și Cosmin Stanciu se află Culiță Sterp. El spune despre cântăreț că se află în spatele deciziilor pe care le ia acest grup.

„Dar noi nu am fost corecți? Nu am votat corect? Am votat noi pe Moroșanu? Am votat noi pe Elena?', a spus Sebi.

„Și dacă votăm Moroșanu, nu era la ambiție, că Moroșanu e veriga slabă, ne uităm numai la fete la verigi slabe, dar Moroșanu e verigă slabă.', a răspuns Zanni.


Moroșanu a intervenit în discuție și a afirmat că omul din spatele alianței este Culiță Sterp.

Nu sunt un pericol pentru Culiță, nu sunt un pericol pentru el. Adevăratul om care stă în spatele lor este Culiță.„, a spus luptătorul.

Citește și: Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

Citește și: Christina Aguilera, greu de recunoscut pe stradă: s-a îngrășat din nou. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: „Am pierdut șirul inelelor oferite’


Eliminată de la Survivor, Simona Hapciuc îi învinovățește pe Faimoși

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor și urmează să părăsească Republica Dominicană. Deși publicul de acasă a fost cel care a decis, actrița și-a acuzat colegii de echipă că au pus la cale o strategie care a dus la eliminarea ei…

Cu toate acestea, concurenta declară că pleacă din competiție cu capul sus, convinsă că a făcut tot ce a putut.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. 


Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine, a mai spus Simona Hapciuc, după ce a fost eliminată de la Survivor.


Simona nu a plecat tocmai împăcată cu situația și, drept dovadă, la
plecare nu și-a luat rămas-bun de la Zanni, Sebastian Chitoșcă, Culiță
Sterp, Jador și Cosmin Stanciu.