Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme la FERMA și are aceeași greutate ca la debutul său în K1. Cum își va reveni sportivul

 Dumba Gabriela
.

După două luni petrecute în FERMA, Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme și are aceeași greutate pe care o avea în 2006, la debutul său în K1. Aflat pe ultima sută în reality show-ul de la Pro TV, Moroșanu este cotat de către fanii emisiunii drept marele câștigător, iar una dintre provocările pe care sportivul le are la ieșirea din FERMA este să revină la greutatea inițială.

Cătălin MoroșanuCătălin Moroșanu

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii', se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a sportivului.

Una dintre cele mai mari provocări pentru Cătălin Moroșanu, la ieșirea din FERMA, este să acumuleze kilogramele pierdute în emisiune. Surse din anturajul sportivului ne-au declarat că, pentru a-și reveni, Moroșanu va adopta un regim alimentar bazat exclusiv pe proteine și carbohidrați, ca și în emisiunile trecute când a slăbit atât de mult, respectiv „Dansez pentru tine' și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Ca și în dățile trecute, luptătorul K1 va avea nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a-și reveni la greutatea sa optimă, în jur de 110 kilograme, iar pentru asta va mânca foarte multă carne și porții generoase de paste, dar nu la aceeași masă. În plus, pentru a recupera rapid kilogramele pierdute, sportivul va apela și la suplimente proteice.

Dacă la „Dansez pentru tine' și după cele 21 de zile petrecute în Africa de Sud, eforturile lui Moroșanu au meritat și s-a întors acasă cu ambele trofee, rămâne de văzut dacă suferințele din FERMA vor fi încununate de succes și va fi desemnat câștigător.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton