Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV: „Să nu mai dai banii la...”

 Miniosu Alexandra
.

Cătălin Măruță a avut o replică surprinzătoare pentru logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV. Cântărețul și mama fiului său, Daniela Iliescu, au avut, de curând, o intervenție live în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV. Prezentatorul show-ului nu s-a putut abține și a făcut o remarcă la adresa tinerei, chiar în fața telespectatorilor. Iată ce i-a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Cătălin Măruță a avut o replică surprinzătoare pentru logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV. Artistul și viitoarea lui soție, Daniela Iliescu, au avut o intervenție live, în urmă cu câteva zile, în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV. Cu această ocazie, soțul Andrei a complimentat-o pe partenera cântărețului chiar în văzul tuturor.

catalin-maruta-replica-daniela-iliescu-1catalin-maruta-replica-daniela-iliescu-1

Pe Culiță Sterp îl cunoaște toată lumea. E obișnuit cu lumina reflectoarelor, fiind unul dintre cei mai în vogă artiși. Pe logodnica lui, însă, lumea nu a văzut-o atât de des la TV, fiind mai discretă. Astfel, toată lumea a fost luată prin surprindere atunci când solistul și Daniela Iliescu au apărut împreună în emisiunea „La Măruță', într-o intervenție video.

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp.A canditat pentru funcția de consilier local

Citește și: Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp.De ce s-a despărțit de tatăl copiilor

Citește și: Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni:„Aș mai face, dar nu doi deodată. Recunosc că…'

Citește și: Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici, campion mondial la înot:”Televiziunile l-au ignorat până azi”

Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV

Acum câteva zile, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au intrat în direct, în emisiunea „La Măruță', pentru a discuta despre cererea lor în căsătorie, eveniment ce a avut loc recent. Nu a durat mult, iar prezentatorul de la PRO TV a complimentat-o pe logodnica cântărețului. Tânăra era nemachiată, iar gazda show-ului a remarcat cât de frumoasă e și așa, nemachiată.

„Dana, vreau să-ți zic ceva. Pot să zic ceva? Să nu mai dai banii la machiaj, la păr, pentru că arăți superb așa.

Cum ziceai, că îți face Culiță surprize și te baga nemachiată în direct', i-a spus Cătălin Măruță Danielei Iliescu.

Daniela Iliescu i-a mulțumit lui Cătălin Măruță și a dezvăluit că logodnicul ei, Culiță Sterp, îi spune deseori că are un ten ca de bebeluș. Cântărețul și partenera lui de viață au împreună un fiu superb, pe nume Milan. Atunci când micuțul a împlinit un an, solistul a lansat o melodie specială pentru el.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit după trei ani de relație

Culiță Sterp a cerut-o de soție pe Daniela Iliescu în Turcia. Aceștia au mers în străinătate pentru a filma videoclip-ul unei piese pe care cântărețul a scris-o special pentru mama fiului său. Cei doi au mai fost în Cappadocia, la începutul relației, și s-au gândit că imaginile din acea locație ar fi cele mai potrivite pentru clip-ul video.

Culiță Sterp a pus la cale de unul singur cererea în căsătorie, fără ca nimeni altcineva să bănuiască. Pentru ca momentul să iasă perfect, el a insistat ca Daniela Iliescu să poarte o rochie albă. Deși, inițial, ea nu a vrut, a cedat în cele din urmă.

De altfel, potrivit spuselor Danielei Iliescu, la un moment dat, începuse să devină suspicioasă, deoarece Culiță Sterp era vizibil emoționat și tremura.

„Am început să mă întreb în momentul în care el a zis că are emoții. A început să-mi dea cu mâna prin păr și tremura', a povestit Daniela Iliescu.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton