Cătălin Măruță, despre căsnicia cu Andra, după 14 ani: ”Și la noi există discuții în contradictoriu...” / EXCLUSIV

.

Cătălin Măruță a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, despre căsnicia sa, dezvăluind care este secretul relației sale longevive cu Andra. Cei doi alcătuiesc un cuplu perfect și au o familie frumoasă, cu doi copii. Prezentatorul de la PRO TV susține că respectul, comunicarea și iubirea sunt ingredientele unui mariaj perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Măruță a vorbit recent despre căsnicia cu Andra, femeia care i-a oferit doi copii adorabili, David și Eva. Cu toate că ambii au cariere solicitante, reușesc să îmbine perfect viața personală cu cea profesională, fiind, în egală măsură, părinți cu normă întreagă. Iată care este secretul unei relații atât de longevive!

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic:„Te iubesc mult de tot, mor după tine’. Cum a reacționat Eva


Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia:„Este un om…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Cristi Iacob cu soția lui și ce spune despre copii:„Evident că vrem. Ne-am gândit cu seriozitate la lucrul ăsta…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Anna Lesko:„Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an’ / EXCLUSIV

Cătălin Măruță, despre căsnicia cu Andra


Recent, prezentatorul de la postul PRO TV a fost prezent la Gala Premiilor Radar de Media, unde a primit un premiu. Am profitat de ocazie, pentru a vorbi cu Cătălin Măruță despre cariera sa, dar și despre Andra, cei doi copii și căsnicie, în speță despre secretul relației lor, pentru că cei doi soți au un mariaj de invidiat. Iată ce ne-a dezvăluit Cătălin Măruță despre căsnicia cu Andra, dar și despre viața sa profesională.

Felicitări pentru premiu!

Mulțumim mult, revista VIVA!


Ai 25 de ani de televiziune. Dar tu ai început la radioNu îți este dor?

Am început la Radio la Tg. Jiu. Îmi este dor de Radio. Dar, de fapt, podcastul cred că este un fel de radio cu televiziune. Pentru că eu cred că de aceea îmi place podcastul atât de mult și îl fac cu atât de mare plăcere. Pentru că nu faci altceva decât să simți ca și cum ești la radio, dar ai și imagine.

În 25 de ani de televiziune ai primit multe premii. Care îți este mai la suflet?

Mai aproape de suflet? Eu cred că cele mai importante sunt cele care vin de la public. Și acum, fără nicio falsă modestie, atunci când oamenii te votează, asta e absolut tot ce contează. Când oamenii apasă pe butonul ăla să te voteze, este tot ce contează.


Cum reacționează oamenii când te văd pe stradă?

Sunt prietenul lor. Vin și te bat pe umăr și spun: ‘Ți-am scris astăzi’ și întrebi: ‘Unde’, ‘Păi, pe Facebook, acolo la comentarii. Nu te-ai uitat?’. Sau… Oamenii se poartă cu tine de parcă te cunosc de foarte mult timp. La un moment dat, mai e momentul acela în care se dezmeticește cineva și spune ‘Iartă-mă, dar am impresia că te știu de atât de mult timp, încât faci parte din familia mea’. Asta nu poate decât să te bucure, știi. Cred că asta contează foarte mult.


Ai realizat emisiuni frumoase peste tot peste tot pe unde ai lucrat.

Sunteți dvs foarte drăguță…

Ai avut parte de invitați…

De toate felurile. Ca în viață.

Cătălin Măruță: ‘Important este să îți păstrezi zâmbetul pe buze’

Te-a lăsat vreun invitat baltă? Ce ai făcut?

Asta se întâmplă frecvent. Și e bine să treci peste, să nu ai absolut nicio problemă, în a avea niște invitați, care nu mai pot să ajungă… În ultima perioadă, totul este în foarte mare schimbare și e foarte dinamic, să știi! Dar important este să îți păstrezi zâmbetul pe buze și să știi, că poți să faci show cu mai puțini invitați și poți să mergi mai departe cu emisiunea. Viața merge înainte…


Te-ai gândit să o rogi pe Andra să fie ea moderatorul?

A făcut la un moment dat un podcast, când am avut-o invitată pe Delia, și i-a plăcut foarte mult. Dar nu mai are suficient de mult timp. Cred că e mai focusată acum pe ceea ce înseamnă muzică, pe ce înseamnă spectacole. E focusată pe ceea ce înseamnă Românii au talent, e concentrată acolo. Plus că nu cred că ar avea timp.

Apropo de timp, găsiți niște ferestre și pentru voi? Găsiți timp numai pentru voi doi? Pentru familie?


100% chestia asta. Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp.

Cătălin Măruță: ‘Am încercat și povestea asta’

Au fost vacanțe în care ați plecat numai voi doi?

Am încercat și povestea asta și nu a fost foarte ușor. Pentru că ești într-o vacanță în care te duci pe timp scurt, pe short time și te duci trei zile și te gândești doar dacă copiii sunt bine ‘Da, ei ce or face, da hai să îi sunăm’, și atunci… numai vacanță nu e. Oricum, parcă nu prea mai poți vedea vacanța fără ei, fără copii. Și sunt destul de independenți și ei.


Sunteți căsătoriți de 14 ani… Toată lumea întreabă, care-i secretul, într-o societate în care căsniciile nu mai țin atât de mult și majoritatea se despart?

Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante.

Să vorbești deschis

Da, exact. Comunicarea, cum spuneam. Să povestești cu omul de lângă tine absolut orice și oricând.

‘Are cele mai realiste sfaturi’

O sfătuiești în cariera ei? Ea te-a sfătuit pe tine?

Andra are cele mai pertinente sfaturi. Pot să spun că are cele mai pertinente sfaturi și are cele mai realiste sfaturi de fiecare dată numai că, din păcate conștientizezi lucrul ăsta după ce deja, lucrurile s-au întâmplat. Iar în ceea ce privește cariera ei cred că nu aș avea niciun, nicio calitate ca eu să o sfătuiesc în ceva. Știe mult mai bine ca mine. Vorbim, clar. Dar despre turnee, despre concerte, despre lansări, despre tot.

Până la urmă sunteți amândoi în showbiz…

Suntem amândoi, dar deciziile în ceea ce privește cariera ei sau lucrurile care țin de viața ei sunt luate în final de ea, chiar dacă noi ne consultăm și vorbim. Am avut momente în care, poate, eu vedeam altfel, lucrurile, dar ea nu s-a simțit bine într-un loc și a renunțat la locul ăla și a mers mai departe. Pe alt drum. Aici, mă refer la diferite show-uri de televiziune, unde pur și simplu nu a mai vrut să fie. Și nu s-a mai dus, chiar dacă mie mi se părea interesant ca ea să fie în continuare acolo. Andra e un artist foarte corect și foarte sincer, în primul rând cu el.

‘Îți dai seama la un moment dat, că trece timpul foarte repede’

Ai vreun vis neîmplinit?

Mereu ai vise neîmplinite. Cred că în fiecare dimineață când te trezești mai apare ceva ce vrei să faci. E caracteristic nouă.

Nu suntem niciodată mulțumiți

Să vrei să mai obții ceva, să îți mai îndeplinești ceva. Problema e că îți dai seama la un moment dat că trece timpul foarte repede, că singurele lucruri pe care le păstrezi în viață sunt amintirile. Și cred că trebuie să le faci să fie cât mai ok.

Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Au fost multe momente grele în viața mea, când mi-am pierdut bunicile când mi-am pierdut prietenii apropiați, când trebuia să fiu la câteva ore la emisiune după astfel de momente… Sunt multe lucruri de genul ăsta. Să știi că oamenii care apar la televizor sau care apar pe online și sunt în trending nu înseamnă că nu au probleme de sănătate că nu au probleme de acasă sau nu au părinți care nu au probleme de sănătate și așa mai departe.

Doar că pe ei sunt câteodată reflectoarele și trebuie să apari mereu cu zâmbetul pe buze și atunci lumea zice ‘sigur ei nu au nicio problemă că apar la televizor’. Și niciodată nu e așa.

Măruță, despre cele mai frumoase momente

Cele mai frumoase momente?

Cele mai frumoase momente? Clar, ele sunt căsătoria, copiii, lucrurile care țin întotdeauna la final, când tragi linie, de chestiile personale.

Ce au moștenit ei de la voi?

Îmi place să cred că moștenesc de la noi dorința de a realiza lucruri prin muncă. Pentru că ei conștientizează, că toate lucrurile pe care vrei să le faci în viață, le faci doar dacă muncești și doar dacă depui efortul ăsta.

Și cea mai frumoasă amintire a ta din copilărie?

Cea mai frumoasă amintire din copilărie? Întotdeauna erau vacanțele, în special cele de Paști și de Crăciun petrecute la bunici. Ele sunt de neprețuit. Adică, nu ai cum să uiți lucrurile acestea, mersul la colindat, pentru că tot se apropie sărbătorile și întotdeauna la bunici, momentele acestea sunt cele mai frumoase.